Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Molim pomoć

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Molim pomoć

Naime,ovdje sam nova pa još ništa neznam
    Ovako ide moje pitanje:u braku sam četiri godine i imam dijete od tri godine,sada smo se suprug i ja odlučili sporazumno rastati...jednostavno ne ide više
    trenutno živimo u stanu koji je od supruga (kupio ga je još dok se nismo upoznali) tako da nije bračna stečevina,ja sam nezaposlena...i za dijete smo se dogovorili da će ostati samnom i suprug nam ostavlja stan u kojem ćemo boraviti a on će se vratiti svojoj majci,dogovorili smo se i oko viđanja djeteta i alimentacije...sve ok po tom pitanju...dakle mene zanima dali ja imam pravo podnjeti zahtjev za dobivanje gradskog stana i na primanje nekog vida socijalne pomoći dok ne uspijem naći neki posao (koji nažalost tražim već dvije godine ali nemam nikakvu debelu vezu niti imam novaca nekom dobro staviti u đep-naravno znamo kako to ide u našoj državi),u biti neznam koja su moja prava budući da ću uskoro biti jedna od statističkih podataka rastavljenih roditelja...
    pliz pomoć ako netko nešto više od mene zna

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Dok se ne javi netko s pravne strane,mislim da,bez obzira na vaš sporazumni dogovor oko alimentacije,viđanja djeteta i stana,neće biti prava na socijalnoj pomoći,jer ako jedan od roditelja radi,ima zaposlenje,a naravno priznaje djete svojim,djete će pripasti tamo gdje ima uvijeta,stanovanje i primanja,tim više što ste vi i suprug uspjeli u miru dogovoriti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •