Zanima me da li ste imali ovakav slucaj. Jucer ujutro kad sam ga vodila baki jako je plakao i nije htio tamo ostat. Cijeli jutro je bio nikakav i oko 11h se poceo zaliti da ga boli glava, pa uskoro uho i samo je plakao. Dosla sam po njega i cim smo dosli doma odma mu je bilo bolje. Nije inace imao temeperaturu, a nosic mu curi ali prozirno, pa sam izbacila upalu uhu. I tak sve ok do negdje oko 1h u noci, probudio se i plakao da ga boli u glavi, pa uskoro da ga boli uho i tako do jutra. Dobro jede, pije i dalje nema temperaturu. Danas je sve super. Ja cu ipak popodne doktorici da vidi uho i da se posavjetujem. On mi je nekako premalen da folira, ali opet malko sumnjam zato jer nije htio ici kod bake na cuvanje, vec kod drugog dede. danas kad ga cuva deda sav je sretan i nije mu nista. Po noci se mozda htio samo mazit i nosit. U zadnjih nekoliko tjedana bacili smo dudu, krenuli smo u vrticku igraonicu i na kraju cuva ga baka koja ga nije cuvala nekih 2 mj, vec deda, pa je mozda sve to utjecalo na glavobolje...Nisam pametna sta da mislim...Jel moze to biti na psihickoj bazi?