-
Svi oko nas bolesni ili smo postali jako osjetljivi
Da li je i vama ova zima "bolesnija" nego inače ili smo samo mi postali njonjavi? K. je bio dva puta u bolnici. Ali dobro, to ne povezujem s ničim osim da ga je možda drugi put L. zarazio kašljucanjem. Ali moje dvoje veće djece nisu doslovno nikada bili bolesni do ove godine. Sitne prehladice ne računam. A sada :shock: D. je već ovu zimu treći put na antibioticima. Da ne govorim o kašljima koji nas prate uz male prekide cijelu zimu. Pa razne viroze i sl. Jesu li i vaša djeca bolešljivija (zahvaljujući možda naglim promjenama temperature) i oko nas ima puno bolesnih... A možda mi to sve samo pokupimo :/
-
meni je ona prosla zima bila uzas, taman prode kada me dohvati nesto drugo
ove zime su svi oko mene bili bolesni, jedino ja nisan 8)
-
Cekana, ista stvar i Ivan ija s manjim prekidima bolesni od 11. mjeseca. Već sam luda , oboje pijemo antibiotike...meni niti nakon sumameda nije bilo bolje, a on je danas popio zadnju žličicu pa čekamo što će biti.
Više ni sama ne znem što raditi.
Ja pijem Noni, a za Ivana nemam pojma što bih mu mogla dati za dizanje imuniteta?!
-
yasmin nas echinacea spašava. Ima kod Pyrusa za kupiti u kapsulama, puno je bolje nego ovo u kapljicama što ima po ljekarnama. Luka kako je krenuo u vrtić svakih 10 dana nešto... njemu je bolje... još kad bi svaki dan uzimali...
-
Ivan će tek sad godinu dana..smije li to koristit?
Mislim da bi sa kapljicama išlo lakše...
-
smije, samo gledaj da nije alkoholna otopina.
-
aha, ti pitaš za kapi
-
Moja Jelena je bila konstantno bolesna. Antibiotici su se redali jedan za drugim. Imam osjećaj da smo popili sve što je bilo za pit, klavocin, sumamed, sinersul, amoxil, neantibiotici prospan, bisolex.
Kad sam joj uzela kolostrum od child life-a stanje se poboljšalo u toj mjeri da mi cijlu zimu nije bila balava niti kašljala dok smo mi svi u kući od nećega bolovali, ona ništa.
Sestrin mali je nakon mjesec dana bolesti (prebolio ˝zapadnjačku˝ salmonelu), imunološki bio u komi. spasio ga je kolostrum.
-
Zna li tko ima li kolostrum kakve efekte na alergije kod djece i kod odraslih?
-
Na pakiranju ne piše ništa vezano za alergije. piše(ako vam šta znači) da ne sadrži soju, jaja,kvasce,kukuruz, alkohol, umjetne boje,zaslađivaće i konzervanse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma