-
Ja svoje upravo sušim, jedino što me nije dopala baš neka količina nakon što sam se vratila s mora, a svekrva je pobrala paradajz za kuhanje. Ostavila mi je sve što je bilo manjeg formata, ali nije bilo više od nekih 2 kg.
Sad to sušim na crnim tacnama na južnom balkonu i odlično se suše. Počela sam jučer i mislim da će sutra biti gotovo. Suzdržavam se, pa sam do sad pojela samo dva komadića (onak, mora se probat
) Kukci ne napadaju, pa nisam ničim pokrila. Možda im smeta što su posoljeni. Jedino je tlaka što ih stalno moram pomicati kako sunce ide prema zapadu. Puno je jednostavnije to obaviti u pećnici, preko noći kad je jeftinija struja. Kad peglam jednom mjesečno, kaj nebi sušila paradajze jednom godišnje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma