Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
i meni se masline u maslinovu ulju prebacile u maslinovu mast, ali je tak lakše namazat na kruh ili nekaj slično.

Peterlin, a kak dugo bi to moglo inače stajati, ja bi znekaj za zimu takvo.
Pa ne znam, mi to uvijek brzo pojedemo. Jednom mi je staklenka sušenih paradajza (zaboravljena) ostala do druge godine i ništa joj nije bilo osim što je ulje mrvicu potamnilo, pa valjda tak može i ovo stajati. Ja bih za zimnicu dodala i neku kiselinu.

Našla sam na brzinu ovo:http://www.recepti.com/kuvar/zimnica...lidzani-u-ulju

Nemam nikakvog iskustva s tim. Možda se javi netko tko ima.Moje tikvice su završile u škrinji (i u trbušinama, u vidu bučnice sa sirom, makom i drugih jela), ubrali smo valjda 40 kg do sada.

Dosta offtopičarenja - dobila jučer 6 kg običnih okruglih paradajza, a budući da se poklonjenom konju ne gledaju zubi, budem ja probala bar 2 pleha osušiti takve kakvi jesu. Ako ne uspije, za vikend odoh u lov na šljivare, jer s tim imam dobra iskustva.