Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Nekretnine na tržištu- biste li kupili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Za te novce sad možeš kupiti i kuću, i to u Zagrebu. Možda ne na Trgu i na Tuškancu, ali ovdje kod mene, po Vrapču i Kustošiji ljudi prodaju čisto solidne kuće za takve nekakve novce....Je da je i to trošak vremena i novca u odnosu na npr. kuću u Knežiji, Trnju, na Krugama ili Malešnici... ali vlastiti prostor i vrt isto nešto znače i vrijedi za njih možda i potrpiti malo putovanja. Pogledaj
    mislim da je S2000 u Splitu, jedino tamo se za 50 kvadrata treba iskesirat toliki novac

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je S2000 u Splitu, jedino tamo se za 50 kvadrata treba iskesirat toliki novac
    U Splitu je 3000 kvadrat po recimo, širem centru, do Firula otprilike. Ovo dalje, ako nije baš uz more, drži uglavnom cijenu od 2000. Za manje od toga ide se u Solin, Kaštela..

Uglavnom, ako stupi taj zakon na snagu, pa se ljudi masovno odluče na prodaju neisplativih nekretnina, njima bi cijene trebale pasti. Ali ja i dalje ne vidim tko će toliko nekretnina kupiti, uz toliko nezaposlenih, smanjenih plaća, ukinutih regresa i putnih troškova, i povećanih rata kredita.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U Splitu su cijene stanova bolesne. I ne samo u Splitu, nije normalno na čitavom potezu od Omiša do Trogira.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, ako stupi taj zakon na snagu, pa se ljudi masovno odluče na prodaju neisplativih nekretnina, njima bi cijene trebale pasti. Ali ja i dalje ne vidim tko će toliko nekretnina kupiti, uz toliko nezaposlenih, smanjenih plaća, ukinutih regresa i putnih troškova, i povećanih rata kredita.
    a valjda stranci :D

ili ce sjedat ovrhe ljudima kad im se nakupi par godina neplacenog poreza, pa ce opet neki kupovat dobre nekretnine za kikiriki, i to zna se tko.

ove losije ce ionak ostat neprodane, njih ni drzava nece htjet

i tak, glavno da su poticali gradnju nakaradnih betonskih krletki po suludim lokacijama, najcesce obiteljskim kvartovovima s kucama, i nagrdili okolis, opteretili infrastrukturu, zaduzili ljude do smrti...sad jos koriste priliku da uvale kome mogu u sistemu apn-a (za to kao ima novaca), ma to je sve takva lakrdija da mi zlo dode. i to sve da bi popunili rupe u proracunu. glavna grana nase privrede, turizam i sve uz to povezano. to je neodrzivo.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    a valjda stranci :D

ili ce sjedat ovrhe ljudima kad im se nakupi par godina neplacenog poreza, pa ce opet neki kupovat dobre nekretnine za kikiriki, i to zna se tko.

ove losije ce ionak ostat neprodane, njih ni drzava nece htjet

i tak, glavno da su poticali gradnju nakaradnih betonskih krletki po suludim lokacijama, najcesce obiteljskim kvartovovima s kucama, i nagrdili okolis, opteretili infrastrukturu, zaduzili ljude do smrti...sad jos koriste priliku da uvale kome mogu u sistemu apn-a (za to kao ima novaca), ma to je sve takva lakrdija da mi zlo dode. i to sve da bi popunili rupe u proracunu. glavna grana nase privrede, turizam i sve uz to povezano. to je neodrzivo.
    mislim da uopće nema dileme o održivosti
    dobro je pogledati put država koje su nekako nama slične a korak ispred nas: Grčka, Španjolska, Italija, Portugal...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •