Stan plaćam do smrti, tako da ništa kupit neću.
ali da imam novaca, kupila bi isključivo ulaganje, nešto što može biti apartmani/hotel/pansion.
Vikendice me ne privlače, budući da su putovanja sve jeftinija, a posjedovanje nekretnine sve skuplje.
Stan plaćam do smrti, tako da ništa kupit neću.
ali da imam novaca, kupila bi isključivo ulaganje, nešto što može biti apartmani/hotel/pansion.
Vikendice me ne privlače, budući da su putovanja sve jeftinija, a posjedovanje nekretnine sve skuplje.
Slično ovako, ali da imam novce, kupila bih neki mali stan za rentanje u mjestu gdje živim. Stanovi/apartmani na moru traže brigu - moraš tamo odlaziti ili tamo biti, inače nema smisla. Vikendicu imam, 30 km od Zagreba i to je maksimalna udaljennost koja se koliko toliko isplati.
Privlači me i ideja da kupim neku nekretninu na moru, ali ne za rentanje, nego za mirovinu, kad budem imala vremena tamo biti bar 4 mjeseca godišnje. Idealno bi mi bilo imati mali stan s balkonom u gradu na obali ili nešto BLIZU nekog grada na obali. Ove godine bili smo u okolici Nina i to mi je bilo super - Nin na 2 km, Zadar na 12 km. ALI to se ne isplati držati ako tamo mislimo boraviti 2 tjedna godišnje, koliko možemo skucati sada.
Objektivno, i apartmane bi se isplatilo imati tek kad čovjek ima vremena posvetiti se tome. Sve ostalo je skuplja pita od tepsije.