Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Nekretnine na tržištu- biste li kupili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stan plaćam do smrti, tako da ništa kupit neću.
    ali da imam novaca, kupila bi isključivo ulaganje, nešto što može biti apartmani/hotel/pansion.
    Vikendice me ne privlače, budući da su putovanja sve jeftinija, a posjedovanje nekretnine sve skuplje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Stan plaćam do smrti, tako da ništa kupit neću.
    ali da imam novaca, kupila bi isključivo ulaganje, nešto što može biti apartmani/hotel/pansion.
    Vikendice me ne privlače, budući da su putovanja sve jeftinija, a posjedovanje nekretnine sve skuplje.
    Slično ovako, ali da imam novce, kupila bih neki mali stan za rentanje u mjestu gdje živim. Stanovi/apartmani na moru traže brigu - moraš tamo odlaziti ili tamo biti, inače nema smisla. Vikendicu imam, 30 km od Zagreba i to je maksimalna udaljennost koja se koliko toliko isplati.

Privlači me i ideja da kupim neku nekretninu na moru, ali ne za rentanje, nego za mirovinu, kad budem imala vremena tamo biti bar 4 mjeseca godišnje. Idealno bi mi bilo imati mali stan s balkonom u gradu na obali ili nešto BLIZU nekog grada na obali. Ove godine bili smo u okolici Nina i to mi je bilo super - Nin na 2 km, Zadar na 12 km. ALI to se ne isplati držati ako tamo mislimo boraviti 2 tjedna godišnje, koliko možemo skucati sada.

Objektivno, i apartmane bi se isplatilo imati tek kad čovjek ima vremena posvetiti se tome. Sve ostalo je skuplja pita od tepsije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •