Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Nekretnine na tržištu- biste li kupili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

krumpiric, nisam sigurna da je to baš tako
    neki su kuće gradili u vrijeme kad je bilo više para i mogućnosti
    tipa, osamdesetih

trideset godina kasnije, ti ljudi su na bijednim mirovinama i ne održavaju čak ni te vikendice, a kamoli da je to luksuz
    ali im žao prodati jer su u to utukli sve što su imali, i vremenom i novcem i energijom
    i nemaju za porez

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    krumpiric, nisam sigurna da je to baš tako
    neki su kuće gradili u vrijeme kad je bilo više para i mogućnosti
    tipa, osamdesetih

trideset godina kasnije, ti ljudi su na bijednim mirovinama i ne održavaju čak ni te vikendice, a kamoli da je to luksuz
    ali im žao prodati jer su u to utukli sve što su imali, i vremenom i novcem i energijom
    i nemaju za porez
    X

Upravo tako.

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ispada da ja želim da im se uzme
    naravno da ne, ne jer sam dobra, nego jer će nova pravednost bit nepravednija od stare
    nego, moraš priznati da je sada vikendica za njih prevelik luksuz, da žive iznad svojih mogućnosti.
    Svijet koji želimo biti to ne dozvoljava, jelda?

Kako živim iznad svojih mogućnosti, nije mi jasno - imamo vikendicu koja je pod hipotekom (za uređenje stamenog prostora u ZG), na nju plaćamo porez. Ne mogu je prodati jer ne bi ni kredit mogla vratiti, koliko sad vrijedi na tržištu. Ali na nju plaćam porez od svoje plaće. Nju su 70tih izgradili (ali ne i 100% dovršili) naši roditelji. Jedini luksuz mi je da imam kamo otići na GO. Staviti tako nešto u istu kategoriju sa ljetovanjem u Francuskoj mi je stvarno neusporedivo.

Gdje je tu neki luksuzan život? Ne kužim, molim da mi se pojasni? I tebi se lako može riješiti viška luksuza (putovanje, jednostavno nemoj ići), a kako da je prodam nekretninu - hoćeš je kupiti?

Koliko firme propadaju jer nemaju prihoda, a to što imaju imovinu (dućane, tvorničke hale) im ništa ne znači. Ono što nije utrživo je mrtvi kapital.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.08.2012. at 14:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •