Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Promjena vrtića tijekom školske godine

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Promjena vrtića tijekom školske godine

Je li to ikad ikome uspjelo?

Izgleda da nam se mijenjaju neke životne okolnosti i da ću morati prebaciti klince u bliži kvart. To nisam znala tijekom upisa u 5. mjesecu i nisam ni podnijela molbu u vrtić koji bi mi sad bio potreban. Sad mi klinci idu u privatni, odn. vjerski vrtić.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MI smo mijenjali vrtić početkom 4.mjeseca. U kvartu u kojem smo se doselili je srećom bilo mjesta u vrtiću, i rekli su mi da će mi djeca biti primljena. Obzirom da je 'stari' vrtić isto bio gradski, morala sam u ovaj 'novi' donijeti ispisnice iz 'starog'.

Ključno je naravno da u tom drugom vrtiću ima mjesta, znači to trebaš provjeriti i pokušati dobiti od njih barem usmenu garanciju da će ti klince primiti, a obzirom da ti ovaj 'stari' vrtić nije gradski (zapravo ne znam kakav status imaju vjerski vrtići) možda ih i nećeš morati ispisivati iz 'starog' prije nego ih upišeš u 'novi', pa ne riskiraš da ostaneš bez mjesta i u jednom i u drugom.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi smo ju sada. tj. nismo jos potpisali ugovor, u 9mj, cemo, jer su zaribali s nekom papirologijom kad su nas ispisivali iz starog vrtica, nisu nam dali sve njene papire.

to ti ovisi od vrtica do vrtica, koliko ima mjesta u grupi.
    nama su u ovom vrticu rekli kako im predskolske grupe nisu pune pa da bez problema mozemo.

takodjer sam nasla i neke vrtice koji su primali u veljaci jer je bilo mjesta, kad sam ju tek isla upisat u vrtic s njenih 2,5g.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moja prijateljica je selila djecu u sred godine iz jednog zg kvarta u drugi
    raspitala se gdje je ostalo mjesto i u obližnji kvart su ih primili (van službenog roka u svibnju, s time da su one već bile upisane u gradski vrtić)
    ovdje je popis slobodnih mjesta u gradskim vrtićima u Zagrebu
    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...%20vrtići.xls

Vala3 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cure, a jeli netko zna što ako nismo upisali dijete u vrtić, da li u tom slučaju postoji mogućnost naknadnog upisa?
    Mislila sam sa djetetom ostati kod kuće do njezine 3 godine, ali radi dugotrajnog bolovanja na kojem je moj suprug morati ćemo se reorganizirati i ja ću se morati vratiti na posao. E što sad neznam da li možemo naknadno upisati dijete u kakve jaslice.
    Nažalost radi financijske situacije tete čuvalice ne dolaze u obzir.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ako u tom vrticu ima mjesta.

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Joj, i mene ovo zanima, recimo, negdje oko Nove godine bi se selili...svježa iskustva? Radi se o ZG gradskom vrtiću, predškolski uzrast, iduće godine kreće u školu...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

milslim da ništa od toga, ali za svaki slučaj pitaj tam gdi se trebate seliti, možda te iznenade, znaju ugurat predškolarca više

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi nismo uspjeli. Odnosno, i dalje smo na čekanju, a svakodnevnica nam je užas s ovim navažanjem po gradu

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Žao mi je za mame koje nisu uspjele..neke stvari u životu se jednostavno ne mogu svesti na ograničeno trajanje vrtićke godine...danas krećem sa raspitivanjem, pa javim jesam li uspjela..

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo i ja se priklučujem na ovu temu. Mjenjamo kvart pa imamo želju promijeniti i vrtić. U novom vrtiću su nam rekli da donesemo molbu pa da će vidjeti ima li raspoloživih mjesta. Ovih dana idem tamo. Držim nam svima fige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •