-
Promjena vrtića tijekom školske godine
Je li to ikad ikome uspjelo?
Izgleda da nam se mijenjaju neke životne okolnosti i da ću morati prebaciti klince u bliži kvart. To nisam znala tijekom upisa u 5. mjesecu i nisam ni podnijela molbu u vrtić koji bi mi sad bio potreban. Sad mi klinci idu u privatni, odn. vjerski vrtić.
-
MI smo mijenjali vrtić početkom 4.mjeseca. U kvartu u kojem smo se doselili je srećom bilo mjesta u vrtiću, i rekli su mi da će mi djeca biti primljena. Obzirom da je 'stari' vrtić isto bio gradski, morala sam u ovaj 'novi' donijeti ispisnice iz 'starog'.
Ključno je naravno da u tom drugom vrtiću ima mjesta, znači to trebaš provjeriti i pokušati dobiti od njih barem usmenu garanciju da će ti klince primiti, a obzirom da ti ovaj 'stari' vrtić nije gradski (zapravo ne znam kakav status imaju vjerski vrtići) možda ih i nećeš morati ispisivati iz 'starog' prije nego ih upišeš u 'novi', pa ne riskiraš da ostaneš bez mjesta i u jednom i u drugom.
-
Osoblje foruma
mi smo ju sada. tj. nismo jos potpisali ugovor, u 9mj, cemo, jer su zaribali s nekom papirologijom kad su nas ispisivali iz starog vrtica, nisu nam dali sve njene papire.
to ti ovisi od vrtica do vrtica, koliko ima mjesta u grupi.
nama su u ovom vrticu rekli kako im predskolske grupe nisu pune pa da bez problema mozemo.
takodjer sam nasla i neke vrtice koji su primali u veljaci jer je bilo mjesta, kad sam ju tek isla upisat u vrtic s njenih 2,5g.
-
moja prijateljica je selila djecu u sred godine iz jednog zg kvarta u drugi
raspitala se gdje je ostalo mjesto i u obližnji kvart su ih primili (van službenog roka u svibnju, s time da su one već bile upisane u gradski vrtić)
ovdje je popis slobodnih mjesta u gradskim vrtićima u Zagrebu
http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...%20vrtići.xls
-
cure, a jeli netko zna što ako nismo upisali dijete u vrtić, da li u tom slučaju postoji mogućnost naknadnog upisa?
Mislila sam sa djetetom ostati kod kuće do njezine 3 godine, ali radi dugotrajnog bolovanja na kojem je moj suprug morati ćemo se reorganizirati i ja ću se morati vratiti na posao. E što sad neznam da li možemo naknadno upisati dijete u kakve jaslice.
Nažalost radi financijske situacije tete čuvalice ne dolaze u obzir.
-
Osoblje foruma
Ako u tom vrticu ima mjesta.
-
Joj, i mene ovo zanima, recimo, negdje oko Nove godine bi se selili...svježa iskustva? Radi se o ZG gradskom vrtiću, predškolski uzrast, iduće godine kreće u školu...
-
milslim da ništa od toga, ali za svaki slučaj pitaj tam gdi se trebate seliti, možda te iznenade, znaju ugurat predškolarca više
-
Mi nismo uspjeli. Odnosno, i dalje smo na čekanju, a svakodnevnica nam je užas s ovim navažanjem po gradu
-
Žao mi je za mame koje nisu uspjele..neke stvari u životu se jednostavno ne mogu svesti na ograničeno trajanje vrtićke godine...danas krećem sa raspitivanjem, pa javim jesam li uspjela..
-
Evo i ja se priklučujem na ovu temu. Mjenjamo kvart pa imamo želju promijeniti i vrtić. U novom vrtiću su nam rekli da donesemo molbu pa da će vidjeti ima li raspoloživih mjesta. Ovih dana idem tamo. Držim nam svima fige.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma