-
Sara38 rodila!
Naša draga Sara38, 21.08. u 15,25 rodila je lavicu Cvitu!
Cvita ima 52 cm i teška je 3510.
Cvito, dugo smo te čekali i želim ti najtopliju dobrodošlicu!!!
Mami Sari38 i tati iskrene čestitke!
-
Iskrene čestitike roditeljima, a malenoj dobrodošlica, nek ju prate zdravlje, sreća, veselje..
!!!
-
moje željeno ime
, draga Sara, čestitam tebi i mužu, a curici želim dobrodošlicu!!!!!!!
-
Draga Sara38 najiskrenije čestitke tebi i tm.......malenoj Cviti najljepša dobrodošlica
-
sara,čestitam na curici
Cvita,dobrodošla!!
-
-
Dobrodošla Cvita naše pojačanje na riječkoj kavici.....još jedna slatkica koju ćemo čuvati i maziti dok mama pije kavu.............jeeeee čestitamo.....
-
Draga Cvita dobrodošla a mami i tati iskrene čestitke
-
-
-
Čestitke mami i tati a prekrasnoj Cviti veeeelika dobrodošlica
-
-
čestitke i od mene! cvita, dobro nam došla!
-
Iskrene cestitke roditeljima i najljepsa dobrodoslica Cviti!
-
Cvita dobro nam došla,mami i tati čestitke!
-
-
Draga naša Sara38 čestitam na curici prekrasnog imena i neka je prati sreća i zdravlje.... Dobro nam došla Cvita
-
-
Osoblje foruma
-
Draga Sara čestitam tebi i ponosnom tati na princezi, Cvita dobro nam došla!!
-
Čestitam mami i tati na curici! A curici čestitam što ima mamu i tatu koji su joj dali tako zanimljivo ime.
-
Saro, tako mi je drago...čestitam
-
Sara, od srca čestitam. Divno ime!
-
o rodio se cvijetić ! Čestitke mami i tati i pusa malom Cvitu
-
Iskrene cestitke!
Dobrodosla mala Cvita! <3
-
Cvita, dobrodosla! Mami i tati cestitke na malom zamotuljku!
-
draga moja, čestitam na dugo željenoj cviti, puno sreće i zdravlja svima želim!!!
-
Cestitke !!!!! Prekrano ime
-
-
Draga moja, evo i ovdje čestitam od srca na dugo čekanom zamotuljku! Cvita dobro nam došla
-
Sara38, iskrene čestitke na rođenju dugoočekivane srećice!
-
Čestitam
-
Juuupi, jeeeee, jedva sam čekala da se dočepam neta da ti čestitam na rođenju princeze. Cvita, dobro nam došla!!!
-
dobro nam došla Cvita! puno curica i dečkića jedva čeka da se poigra s tobom na kavici! mami i tati iskrene čestitke!
-
-
-
Drago mi je, čestitam!
-
Administratorica
-
Dugo me nije bilo pa evo nakon dva mjeseca samo se želim od srca zahvaliti svima na lijepim čestitkama.
Samo ukratko da javim da nakon prekrasnih devet mjeseci i školske trudnoće to ne bih mogla reći za sam porod koji je bio jako težak i rodila sam nakon 26 sati i beba je izvučena na vakuum. Ali sve se zaboravi onog trenutka kad su mi je dali na grudi, onako dugačka sa velikom kosicom odmah je prestala plakati kad je čula moj glas. Prekrasan osjećaj! Koristim priliku i da zahvalim cijelom timu KBC-a Rijeka koji je bio uz mene, svim doktorima i sestrama hvala im od srca.
-
-
Čestitam...uživajte sada...zaslužili ste
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma