Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Crni fond - da li postoji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno da je teško biti pametan kada se prihodi smanjuju i to drastično, a režije i cijene rastu.
    No jedini način ikakve štednje je ostaviti odmah nakon plaće neki dio sa strane, pa makar mali. Te fora, štediti čću što ostane jednostavno ne idu.

Kada sam počela raditi plaća mi je bila cca 100 ili 120 njemačkih maraka (naravno preračunato) i sjećam se da smo prijateljica i ja zaključile da se štedjeti mora i stavljale svaki mjesec 10 maraka sa strane. Sada to zvuči jako smiješno.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Kada sam počela raditi plaća mi je bila cca 100 ili 120 njemačkih maraka (naravno preračunato) i sjećam se da smo prijateljica i ja zaključile da se štedjeti mora i stavljale svaki mjesec 10 maraka sa strane. Sada to zvuči jako smiješno.
    Smiješno, ali zapravo nije, uspjela si stavljati sa strane 10% svojih prihoda

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, ali koliko je tih 10 maraka vrijedilo negdje drugdje, a ne u ratnoj Hrvatskoj?
    U svakom slučaju jedini način osnivanja ikakvog crnog fonde je staviti dio novca sa strane odmah po primitku plaće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •