Naš ljepotan će uskoro imati 13 mj i navikli smo ga da se uspavljuje na ramenu, tj. on odmah čim dotakne rame (lijevo molim lijepo) u roku minute ili dvije zaspi. Nama doma je to bilo praktično s njih dvoje malih, tako da je F. postao ovisnik o ramenu a ne o cici ili ljuljanju ha,ha,..
ne znam jesmo li mi jedini ili ne, al bliži nam se polazak u jaslice za 10-ak dana i sad bi voljela da ga nekako drugačije probamo uspavat a ni sama ne znam kako. Znači on zaspe osim ramena (bilo čijeg) u autu, kolicima, na cici (još malo cikimo 1-2 dnevno ujutro i naveče), ... al ne mogu zamislit da ga se stavi u krevet i on fino leži i zaspe, uz to spava na trbuhu.
E sad i L. smo doma ljuljuškali, nosali pa je u vrtići bez problema spavala u krevetiću bez ikakvih procedura ali ona je imala dudu a F. nema ni dudu ni prijelazni objekt.
što mislite? da mu uvedem neku gazu,...ili da jednosatvno pričekam poč. jaslica pa pitam tete, možda se ugodno izenandim kao i sa kćerkicom pa on sam prihvati ponašanej grupe, što je znatno drugačioje nego kad je doma, pravila grupe se poštuju i to je to.
i još jedna razliak ona je imala 15 mj, kad je krenula a on će imat 13 mj. i još ne hodamo samostalno.
Separacijski strah nema i toga se uopće ne bojim, voli papat, veseljak je, nije plačljiv, jedino stalno razmišljam o tom ramenu. ajd da čujem koju pametnu mame moje.