Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Rad na pola radnog vremena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imaš sva prava za go radila ti samo 1 da ili svih 360 dana u 2013, i to odmah u početku godine ak trebaš, jer ti prava nisu prekinuta, pazi jedino kad to radiš da ti datumi padaju u radni tjedan, recimo da je prekid i otkaz u utorak, a novo zaposlenje u srijedu, ne dozvoli si da imaš lufta

trebaš se zaposliti na PUNO radno vrijeme, sad o dužini 4-satnog se odlučuje kak vam paše

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    imaš sva prava za go radila ti samo 1 da ili svih 360 dana u 2013, i to odmah u početku godine ak trebaš, jer ti prava nisu prekinuta, pazi jedino kad to radiš da ti datumi padaju u radni tjedan, recimo da je prekid i otkaz u utorak, a novo zaposlenje u srijedu, ne dozvoli si da imaš lufta

trebaš se zaposliti na PUNO radno vrijeme, sad o dužini 4-satnog se odlučuje kak vam paše
    znači da imam pravo na 20 dana GO za 2013 kako je po zakonu? ja sam mislila da se i to mora prepoloviti...

ovo za zapošljavanje na puno radno vrijeme mi je jasno, krivo sam se izrazila gore...poanta je da bi koristila taj rad na pola radnog vremena od prvog dana pa je nespretno gore ispalo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •