Kupila sam frendici mobitel preko svog ebaya za nekih cca 150$. Trebao je biti isporučen na adresu od druge frendice u Frankfurt. Prvi put mobitel je putovao 20 dana i preko trackinga sam vidjela da se vratio. Prodavač me pitao da li da pošalje refund ili da šalje mobitel ponovo. Frendica je pristala na ponovo slanje. I opet ista stvar... mobitel nikad nije isporučen, a adresa je 100% točna. Da stvar bude bolja, prodavač nije napravio "update" sa novim tracking brojem, i isteklo je onih ebayevih 45 dana za otvaranje "slučaja". Pisala sam prodavaču, ali mi ne odgovara, naravno... Kontaktirala sam ebay koji mi je savjetovao da tražim povrat od kreditne kartice jer oni kao imaju pokriće u takvim slučajevima. Imam običnu visu deviznog računa registriranu na paypal. Pretpostavljam da to kod nas ne funkcionira tako, i glupo mi uopće doći u banku sa zahtjevom za povrat novaca, ili se možda varam...
Ima tko slično iskustvo, kakvu informaciju ili ideju? Nisu moji novci, al opet mi glupo da te netko tako lako zezne...