Vyssa Vackert je, navodno, pocket spring, sto znaci da ima opruge, ali i poliuretan. Ne znam zapravo nista dok ga ne pipnem rukama. Ako je cisti memory foam, nema sanse, uh.
Ovaj plasticnjak je odlican sto se tice cvrstoce, ali stvarno me muci taj stolnjak. S druge strane, to je ovdje normalno valjda 50 godina i nisu bas svi redom zbog tih madraca u nekom problemu pa si sve mislim da mozda i oni znaju nesto sto mi ne znamo.
Bljuckanje i pisanje me najmanje muce, tim vise sto sa svih strana bombardiraju s tim nepropusnim plahtama (koje su skroz ok, jer imaju frotir/pamuk na dijelovima na kojima se spava) i to imamo i za kinderbet, i za sve ostale krevete u kuci jer je super za odrzavanje.
Trazit cu jos malo dalje, svakako pogledati ovo u Ikei, ali moram priznati da nisam bas sigurna da zelim dati 5 ili cak 10 puta vise novca za nesto 'europsko', ako uopce postoji. Za sad smo vec i kolica platili otprilike dva i pol puta vise od cijelog tzv. travel sistema, samo zato sto mi je trebala neka satro egzotika (i jos uvijek nemam neki nas 'standard').