Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Odličan namještaj koji štedi prostor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sillyme, ne moraš u Sloveniju, bili smo jučer na velesajmu u paviljonu 12, Eduro sad radi te krevete. Imaju par modela izloženo, krevete na kat, kombinaciju sa radnim stolom i bračne. Cijene još ne znaju, ali odi si pogledaj. Izgleda mrak!!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Dragonfly prvotno napisa Vidi poruku
    Sillyme, ne moraš u Sloveniju, bili smo jučer na velesajmu u paviljonu 12, Eduro sad radi te krevete. Imaju par modela izloženo, krevete na kat, kombinaciju sa radnim stolom i bračne. Cijene još ne znaju, ali odi si pogledaj. Izgleda mrak!!
    Pitanje - to je sigurno Eduro? Na njihovim stranama nema o tome nisa niti pise da imaju ducan u tom paviljonu (poslovnicu)?
    Kako se zove taj ducan i gdje je otprilike. Mi bi mozda isli danas pogledati, ako radi i poslijepodne.
    I ne razumijem bas ovaj dio o cijeni - kako ne znaju cijenu? Pa valjda znaju bar okvirno?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Slucajno sam na njuskalu naletila na ovaj oglas, nisam do sad vidjela ovakvo rjesenje za duple krevete, samo za jednostruke:
    http://www.njuskalo.hr/kreveti-lezaj...oglas-16201143

Znaci ovaj se sklapa u naizgled standardni duboki ormar i estetski na prvi pogled zatvoren nije los. Samo po meni za malu djecu fali ograda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •