Sillyme, ne moraš u Sloveniju, bili smo jučer na velesajmu u paviljonu 12, Eduro sad radi te krevete. Imaju par modela izloženo, krevete na kat, kombinaciju sa radnim stolom i bračne. Cijene još ne znaju, ali odi si pogledaj. Izgleda mrak!!
Sillyme, ne moraš u Sloveniju, bili smo jučer na velesajmu u paviljonu 12, Eduro sad radi te krevete. Imaju par modela izloženo, krevete na kat, kombinaciju sa radnim stolom i bračne. Cijene još ne znaju, ali odi si pogledaj. Izgleda mrak!!
Pitanje - to je sigurno Eduro? Na njihovim stranama nema o tome nisa niti pise da imaju ducan u tom paviljonu (poslovnicu)?
Kako se zove taj ducan i gdje je otprilike. Mi bi mozda isli danas pogledati, ako radi i poslijepodne.
I ne razumijem bas ovaj dio o cijeni - kako ne znaju cijenu? Pa valjda znaju bar okvirno?
Slucajno sam na njuskalu naletila na ovaj oglas, nisam do sad vidjela ovakvo rjesenje za duple krevete, samo za jednostruke:
http://www.njuskalo.hr/kreveti-lezaj...oglas-16201143
Znaci ovaj se sklapa u naizgled standardni duboki ormar i estetski na prvi pogled zatvoren nije los. Samo po meni za malu djecu fali ograda.