Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Odličan namještaj koji štedi prostor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

danas mi se javio ljubazni gospodin kontrec. ovo su njihove cijene za ugradbeni krevet, madrac dimenzije 140x200:
    ˝NORMAL˝ - 12.687,00 kn
    ˝CLASS˝ - 14.560,00 kn
    ˝HI-CLASS˝ - 15.015,00 kn
    ˝ELEGANT˝ - 16.765,00 kn

nazalost, ni oni nemaju kombinaciju s trosjedom, kutnom garniturom, ali cu probati nesto smisliti, pa posaljem upit je li to moguce.
    ipak su cijene puno pristupacnije od clei-a, a kombinacije dezena su gotovo neogranicene.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi se javio ljubazni gospodin kontrec. ovo su njihove cijene za ugradbeni krevet, madrac dimenzije 140x200:
    ˝NORMAL˝ - 12.687,00 kn
    ˝CLASS˝ - 14.560,00 kn
    ˝HI-CLASS˝ - 15.015,00 kn
    ˝ELEGANT˝ - 16.765,00 kn

nazalost, ni oni nemaju kombinaciju s trosjedom, kutnom garniturom, ali cu probati nesto smisliti, pa posaljem upit je li to moguce.
    ipak su cijene puno pristupacnije od clei-a, a kombinacije dezena su gotovo neogranicene.
    Nama su u eduru za bracni rekli cijenu od nekih mislim 7.700 za osnovni model, dimenzije 160*200. Na to su nadoplate za furnir i sl. Mozes ga ukloriti u klizni ormar pa je nevidljiv ( ali onda ne ide trosjed ispred).

mi jos predomisljamo, nije problem u cijeni nego sto gubim skladisete ispod sadasnjeg kreveta
    Morala bi prvo kupiti ormare za spremiste u podrumu i tamo napraviti reda, pa jos jednu cistku stvari po stanu, izbaciti alat iz sadasnjeg ormara u neki drugi itd... Uglavnom, kad god pomislim na to trosak kreveta mi je jos najmanji problem.

ako ovako nastavim uskoro cu bit ko iz sirotista, dvoje traperica, jedna suknja i sedam majci za svaki dan jedna, tolko i gaca, carapa i potkosulja, za vise necu imati mjesta u stanu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •