Pokazuje rezultate 1 do 50 od 271

Tema: jedan tata i vjerski odgoj u australskim skolama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam, kako vi, ali meni je mjesto gdje se hrvatska na ovoj listi nalazi, naprosto sokantno.
    ne znam kako je bilo, prije ovog u negativnom smislu "vjerskog preporoda" u hrvata.
    ako su ovi postotci rezultat posvemasnje infiltracije vjere u sekularnoj drzavi, onda je zaista fascinantno sto mozes sa ljudima napraviti u samo dvadesetak godina.

inace jako dobar tekst.
    meni nije seni. nije to posljedica samo posljednih 20 godina. problem je što hrvatska niti prije niti danas nije baš puno pridavala važnosti znanosti niti su hrvati naučili razmišljati slobodnog uma.

samo pogledaš kada su hrvati bili slobodni i samostalni u svojoj povijesti, pa čak i kada su dobili priliku ukakali su je kako prije tako i danas. hrvati su oduvijek bili vođeni nikad vođe, oduvijek indoktrinirani, nikad indoktrinatori, tako da ovo vjersko ludilo zadnjih godina ne čudi. kc je samo ugrabila pruženu priliku.

makar vjerujem da će i to proći, samo me strah šta za hrvate dolazi nakon toga jer dokazali smo (kao i ostatak ex yu naroda i narodnosti) da bi koliko toliko funkcionirali trebamo patrone. sami se ne znamo organizirati, čak ni donijeti zakone barem prema uzoru na već pravo izgrađene i funkcionalne države. to dosta govori.

problem je dosta složeniji i širi.
    Posljednje uređivanje od moia : 07.09.2012. at 08:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •