-
Osoblje foruma
poslala bi dijete da proda udzbenike
pred msu, da zaradi dzeparac
mislila sam da dva dana tamo provede par sati, pa sto proda, proda
njemu je to ok, ako ce mu netko od frendova raditi drustvo
sad me zanima jel to nekim zakonom zabranjeno? da ne navucem jos socijalnu sluzbu
mislim, ko ce ga vise znat - smiju li dvanaestogodisnjaci stajati na javnoj povrsini bez pratnje odrasle osobe i nesto prodavat, a ne izdaju racun lol
trebala bi i vas savjet, vas koje ste knjige kupovale
jel ok npr petak predvecer, kad sunce popusti, i subota ujutro, prije nego upekne
kako to funkcionira, donese neku podlogu, stolicu, razastre knjige i ceka kupce?
-
bio neki dan na TV-u prilog o nekom sajmu rabljenih udzbenika,intervjuirali djecaka od 10ak god,nije bilo roditelja s njim...reko da nezna koliko je prodo....
mislim da je sjedo na podu,skalinima....knjige na nekoj plahti....
-
ovo pred Msu je puno bolje, knjige nisu na travi
nego ima li on kakvu radnu koja je neispisana pa da ja kupim?
-
Dobra ideja... Bilježim za iduću godinu.
-
Ne znam kako je u ZG, ali u ST pod normalno djeca i mladja to prodaju na jednom trgu. I to ne samo svoje knjige, nego hrpetinu knjiga. To im je biznis da si zarade koju kunu.
-
Svako jutro putem na posao vidim te klince ispred MSU-ima ih sigurno Ivarove dobi, odraslih nigdje na vidiku.
-
Osoblje foruma
-
ivarica prvotno napisa
ma da, u ovojdrzavi se netko dobro nakrkao bunikom i ludim gljivama.
-
svakom djetetu dati paragon blokokove ispisivati račune pa neka postanu i oni porezni obaveznici, svašta i ova država
-
-
taman sam to došla napisati
ivarice, ne zapitkuj previše
-
-
Osoblje foruma
-
A 100 metara dalje hale velesajma zjape prazne dok se klinci prže na suncu... glavno da u njima Mekki Torabi može prodavati vodu bez računa.
-
Moje dijete vec dvije godine prodaje knjige, prosle godine je isao s tatom, ove godine sam. Prosle godine su sve prodali, ove godine 70% . Novac ide njemu za dzeparac. Mi smo u Os i kod nas je to uobicajena "pojava" vec tri godine, ne vidim nista lose u tome, djeca se raduju. Kupujemo samo nove radne biljeznice. Nisam iznenadjena reakcijom gospodina Anticevica, cak dapace.
-
U ovoj državi problemi su zaista svrstani po prioritetu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma