Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: izleti s vrtićem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uglavnom...izlet je prošao i kaže teta da se jedino ćupi uredno vezala...
    baš mi je to bez veze...vežem ju do vrtića, 100 metara, i sad bi ju trebala pustiti na izlet nevezanu...i rekla sam joj neka se samo ona lijepo sveže ako ima s čim...pa je tako i napravila

ali sam pitala kolegicu čiji muž radi u školi...pa kaže da zakon je da se moraju vezati ali većina autobusa nema pojaseve...pa im tako gledaju kroz prste jer im je bitno da je autobus noviji, suradnja dugogodišnja nego da bus ima pojaseve
    tako da mislim da je ovo ne vezanje kao mjera predostrožnosti samo glas busnog lobija....

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jučer sam kroz prozor vidjela nešt o na što sam se skroz naježila: tete su osobnim automobilima vozile djecu na nekakvu predstavu, i to: djeca nevezana i stavili su ih u auto koliko ih je stalo. Danas sam to priopćila ravnateljicii rekla da mi se to ne sviđa i da ako grupa mog sina bude išla nekamo da mi kažu pa ću im ostaviti sjedalicu. Njene riječi su bile da im sjedalica zauzme previše mjesta u autu pa da tako mogu staviti manje djece ( btw na zadnjem sjedalu smiju sjediti samo 3 osobe) i da ću onda ja voziti svoje dijete ili će ono ostati u vrtiću. Muž i ja smo doslovno pošizili, čak smo spremni zvati nadležne institucije.
    Zanima me je li netko imao slična iskustva...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj thara prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam kroz prozor vidjela nešt o na što sam se skroz naježila: tete su osobnim automobilima vozile djecu na nekakvu predstavu, i to: djeca nevezana i stavili su ih u auto koliko ih je stalo. Danas sam to priopćila ravnateljicii rekla da mi se to ne sviđa i da ako grupa mog sina bude išla nekamo da mi kažu pa ću im ostaviti sjedalicu. Njene riječi su bile da im sjedalica zauzme previše mjesta u autu pa da tako mogu staviti manje djece ( btw na zadnjem sjedalu smiju sjediti samo 3 osobe) i da ću onda ja voziti svoje dijete ili će ono ostati u vrtiću. Muž i ja smo doslovno pošizili, čak smo spremni zvati nadležne institucije.
    Zanima me je li netko imao slična iskustva...
    Ovo je strahota, pa koliko ih onda stave u jedan auto? Mislim da bi se u svakom slučaju trebali žaliti upravi vrtića i ako ne prolazi onda pozvati policiju da im održi predavanje o sigurnosti u prometu.

Naš vrtiće je u gradu, pa po gradu idu pješice, a ovaj tjedan će ići na izlet u autobusu s pojasevima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •