-
MASIRANJE MEĐICE = kako?????
U 34 sam tjednu. Kupila tj naručila Weleda ulje, čak 2 bočice. Spremila se psihički na to masiranje i večeras bila masaža/proba po prvi put.
Ja ne znam kako ste vi iskusnije uspijele masirati tu međicu, prvo što je meni veliki stomak pa jedva mogu dokučiti išta dolje, ne znam kako da se namjestim da mi bude bliže a drugo ne znam kako da masiram niti gdje, jednostavno ne znam. Ovo na upustvima izgleda super jednostavno, sve su oni to lijepo nacrtalio na slikama ali uopće nije jednostavno, niti znam što sastrane treba masirati jer moja "precjenjena" ne izgleda baš kako je to prikazano na slici, ima više "slojeva" a drugo upustva su na njemačkom i ništa ne kužim, osim da treba 5-10min 3/4 puta na tjedan a ja jedva izdržala 2 min i preznojila se ko majmun, počeo me boliti stomak jer sam ga stisnula, strašno nezgodno.... Bas sam isfrustrirana.
Kako masirati?
Na uputstvima stoji da se mora ići lijevo desno a ja jedva mogu staviti prst unutra od stomka koliki mi je + što nisko nosim pa mi to predstavlja još veći problem, pa onda ono zatezanje, dokle duboko treba ići, ja ne mogu ništa dokučiti, ništa me nije ni zatezalo ni zaboljelo kao što sam pročitala da bi trebalo, znači očito nisam radila kako treba ali kad ne mogu dokučiti, ja ispotezala "nešto" dolje a ne znam što...
Molim vas pomozite!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma