Pa tako i izgleda gestacijska sa zumanjcanom. Crna fleka s prstenom. Sto su oni trazili? Dijete od 3 kile? :/
Ja bih stvarno izvadila betu na tvom mjestu, da barem dobijem neku ideju na cemu sam.
Pa tako i izgleda gestacijska sa zumanjcanom. Crna fleka s prstenom. Sto su oni trazili? Dijete od 3 kile? :/
Ja bih stvarno izvadila betu na tvom mjestu, da barem dobijem neku ideju na cemu sam.
Pozdrav svima... evo moje situacije... ZM je bila 7.8. , znam da imam ranije ovulacije od 14. dana u ciklusu. U petak sam imala smećkasti iscjedak i završila u Petrovoj. Kažu sve je ok. Iscjedak nema veze s plodom. Na uzv su vidjeli samo gv 0.5 cm. Dakle školski sam taj dan bila 4+3 iako realno oko 5+0. Beta se pravilno dupla za sada, kontrolirana dva puta. Kako vam se čini sve ovo skupa?
Nika nadam se da je sve ok!!!! <3
inače, mene noge bole več par dana... imam trombozu, i strah me za bebu..u prošloj trudnoći sam dobivala clexane... ovaj put mi nije željela dat uputnicu, makar su mi rekli da isti tren kad vidim + idem po inekcije.. :/
Zvrkice, sto si prebolila trombozu?
Ja sam ju imala u prvoj trudnoci, Clexane sam si davala cijelu drugu (pocela sam sa 6 tjedana, kada se vidjela srcana akcija), a sada sam pocela sa punih 9 tjedana, dok sam napravila sve nalaze i rijesila cijelu papirologiju. Tako da mislim da ti nije kasno za poceti.
Zasto ti nije htjela dati uputnicu?
Zvrkice... kada su na kraju tebi vidjeli plod i srce? S obzirom na popis vjerujem da je na kraju sve prošlo ok? Hvala puno za dobre želje. Trebam samo vremena i strpljenja i nadam se da ću i ja ugledati plod i srce kako kuca![]()
Nika ~~~~~~~~~~~ da ugledas malo.
Po ovome sto si napisala sve se razvija svojim tokom, vidjelo se sto se i trebalo vidjeti za te tjedne trudnoce.
Ja sam sada po uzv trudna 5 tjedana i vidi se gestacijski mjehur 7.7mm bhcg 3864,pravilno raste i duplira se svaka dva dana.Ginekolog me narucio za tjedan dana -cekamo da se pojavi plod i srceko.Treca mi je trudnoca i u prve dvije nisam imala nikakvih problema ni plasenja.A ova mi je pocela sa sumnjom na vanmatericnu prosli ponedjeljak(bhcg298)pa u srijedu 818,30, u petak 1948 i danas 3864 i gestacijski mj.u maternici-konacno!Sad samo da Bog da da docekamo pojavu malenog ploda i srceka i da sve bude u redu s bebom.......
nisam još vidjela, ali vjerujem da je sve okIdem ovaj tjedan! Da u prošloj trudnoći sam dobila trombozu u 30-om tjednu, najednom... tj jednu noč mi je noga samo naotekla, pa me tjedan dana jaako boljela, jedva sam hodala! Na pregledu sam to napomenula gin, ali je rekla da je to normalno u trudnoći.. i vukla sam to nekih 2 tj, sve dok se jednu noć nisam mogla dignut na wc koliko mi je noga bila vruča i plava, i boljela! I na hitnu, i odmah clexane, mirovanje, zamotali mi nogu... ali sve je prošlo u redu, rodila 2 tj nakon termina curu od 4,030 51 cm.. i rekli su i da odmah iduču trusnoću moram uzeti clexane, čim vidim + na testu... mene noge bole več duže, a uputnicu mi nije dala jer njenim rječima "šta misliš, da ja imam vremena to pisat, nema ni srca, iduči put kad dođeš traži ju" Eto..
Mislim da bih tu dok.bez imalo grizne savjesti prijavila komori! Pa nek se pravda!
Bila sam na uzv, na službenih 4+6 (realnih malo više) vidio se plod 0.8 mm i titraji gdje će biti srce. Nadam se da je to za sada okHvala na vibrama! Biba 34, bit će sve ok...
ajme, zvrkica, tvoja je gin kao i moja. rekla sam si, sad čim rodim, pobirem papire od nje i odlazim bilo kome, ciganki, babi vračari, ikome, samo ne više kod nje.
kad ideš na pregled??
Nika, baš super za plod.
ne još... jer nije bilo mjesta za pregled!!! Pa sad moram zvat u ponedjeljak da me naruči! Napokon dolazi neka nova sestra pa se nadam da če biti bolja od ove sad! A i biti ču več 8 tj, pa če valjda sve vidjeti!![]()
Zvrkice nadam se da će sve biti u redu ~~~~~~~~~~~~~~~
Mene idući tjedan opet čeka UZV i nadam se da će beba lijepo napredovati![]()
Našekuca kao veliko!!!!!!!!
))) Hvala vam svima!!! sad samo trebam ić obavit pregled za trombozu!
baš mi je drago!!!
i mijenjaj ginekologa da uživaš u trudnoći!
) hvala cure! Maleno čudo se več micalo danas na pregledu!!!
) Danas mi je bio gin koji me porodio sa malom
bilo je ugodno, i vratila se napokon naša sesra Lori!!! Tako da se nadam da če biti ok.. samo da dođe neki gin za stalno!
zvrkica čestita,.stalno sam virkala da vidim veselu vijest,supeeer,uživajte!
Posljednje uređivanje od Nitenaja : 18.09.2012. at 08:08
Zvrkice, iskrene čestitkeNadam se da to i mene čeka idući tjedan
![]()
Zvrkica, to su super vijesti!
Uživaj u svojoj mrvici i riješi se doca... Tromboza nije mala stvar i ako znaš da si sklona, svakako inzistiraj na kontroli!
Bravooo zvrkica!! Ma bravoo bebica!! Uzivajte obojeEeeehh, cestitam! Skoro sam to izostavila!
hvala cure!!) znam da je opasno nažalost... dobila sam uputnicu za vaskularnog kirurga, za polikliniku, i idem to sutra obavit! Nadam se da če sve biti ok!
i ja ti čestitam...sad se opusti i kad riješiš to s trombozom, užiiivaaajjj
![]()
čitam temu "nema ploda" a ono ovdje beby bum.
čestitke mamama!!!!!!!!!!!!!
ja sam sa 4 tjedna trudnoće imala beta Hcg 81, i plod se nije vidio, prerano je da se vidi.
išla u mediko jer me moja ginica nije htjela pregledati, jer ja kao prerano pa me naručila za dva tjedna, ali meni je bilo bitno zbog znati odmah jer zbog prirode posla moram odmah na bolovanje..
pozz, ja sam nova na forumu, nisam stigla sve pročitati pa unaprijed sorry ako je slučaj poput mojega već odgovoren... uglavnom, nestrpljiva sam po prirodi i naravno čim sam vidjela plus na testu naručila se kod priv gin u poreču, dr. benčić,dunja, danas bila 5+3 i ona ništa ne vidi na uzv. meni se stomak napuhao, imam temp dnevno 37 do 37,4, jedem slatko za zviznut ali sve u svemu super se osjećam, prestrašila me time što mi je natuknula da ako za 10 dana ništa ne vidimo opet da bi mogla biti vanmaternična ??? inače, imamo već jednog dvogodišnjeg bebača i želimo mu brata ili sestricu. hoće to bit ok, je normalno da se ništa ne vidi?
njurka izvadi betu sutra pa opet u cetvrtak. To ce te traziti svaki ginekolog sto god bilo. Nekima se s 5 tjedana vidi gestacijska, nekima jos ne ako je ovulacija bila kasnije. Poucena svim iskustvima, beta mi je najbolji pokazatelj
Joj cure moje, dajte koju utješnu riječ. Zadnja menstruacija 28.02.2013. Inače su mi redovite svakih 28-29 dana. U prve dvije trudnoće sam odradila prvi pregled sa 7 +2 i već se vidilo srce i moje male srećice kao ping-pong loptice u gestacijskoj. Prije par dana blesava i nestrpljiva odem ja gin. kad mi je bilo 5 +6 tjedana i očekujem svašta, kad ono ... skoro pa ništa. Endotel 24mm, a u maternici vidi se sitna g.v. od 4 mm. Na lijevom jajniku mi je našla ž.t. trudnoće. Kaže doktorica da je bila kasna ovulacija i da sigurno imam neredovite menstruacije i da je to jedva nekih 4 tjedna trudnoće, a ne 6 i da dođem za tjedan dana na pregled kad bi se mogao viditi plod, a za još jedan tjedan kad bi možda moglo kucati srce.Prestravljena sam. AKO se plod bude razvijao!! Pa naravno da će se razvijati!! Kako ja sad mogu biti normalna sollijedećih tjedan dana?!?! Ako je bila kasna ovulacija, zar mi ne bi ciklusi trajali duže od 28 dana?
Žao mi je što sam ovako upala tu na već otvorenu temu, nisam htjela otvarati novu, kad ima sličnosti sa već napisanim. Uglavnom, idem sutra na kontrolu, pa ću vidjeti što će se na Uzv-u vidjeti....