Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: bronhitis+osip

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno bronhitis+osip

daklem, već par dana šmrcamo i kašljuckamo, dobili smo bisolex kapi, no nakon 5 dana nema poboljšanja, tako da smo danas poslije posla otišli doktorici. i ona lijepo ga poslušavši rekne - virusni bronhitis. dobili smo inhaliranje kao lijek (j. je vrištao i otimao se svih 10 minuta inhalacije, tako da smo i on i ja bili mokri do kože od znoja), no zapravo je problem u tome, što je on, doktorica je primjetila kada ga je išla slušati, dobio osip po trbuhu i leđima.
    kada sam ga ujutro spremala za čuvanje ja to nisam primjetila, tako da je sigurno to nastalo poslije. doktorica je samo rekla da je to virusno, no večeras na kupanju sam vidjela da su točkice puno gušće, te su izbačene prema van kao prištići. pa me je to malko zabrinulo.
    inače je J. super - vesel, zaigran, jede odlično, temperature nema... jedino malko više spava. no kada se naspava sve je u najboljem redu.

jel ima netko iskustvo sa osipom takvim? mislim da nikakva alergija nije - imao je već alergiju na hranu, pa je izgledala totalno drukčije, osim toga ništa novoga nije jeo.

ja sam ga kupala navečer u pjenici (jer je kakao toliko jako da je sve procurilo na sve strane), ali sad mi je palo na pamet da bi možda pjenica to mogla isto iziritirati?
    totalno sam :? , pa eto...
    btw ništa slično nisam našla na pretražniku...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jednom se moja osula od streptokoka. Možda da tražiš bris?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •