-
trudovi ili?
Malkice je vec gluho doba, pa otvaram novu temu, samo zbog uocljivosti, moderatori nek spoje ili brisu sutra , pluz.
Dakle, 37 + 3 sam tt. Danas citavo popodne imam neke grceve u nepravilnim razmacima, onako boli me u donjem dijelu trbuha, skroz nisko, ali ne ide kroz ledja, beba je dosta nemirna i razlicitog su trajanja. BH kontrakcije imam vec nekih 3 tjedna povremeno, ali ovo je puno jaca bol. Nije abnormalna, ne moram prodisavati, ali neugodna. Jel moguce da su to trudovi? Ja sam totalno zabiravila od prije 6 godina, a kamoli od prije 11. Nakon svakog tog grca tjera me na mokrenje i ispustim 5 kapi, ali to mogu kontrolirati, tako da sam sigurna da nije voda. U ponedjeljak sam bila na kontroli u ta i rekli su da nece skoro, sve zabetonirano, ali znamo za koliko se to promjeni. Podjelite iskustv
-
Osoblje foruma
mogli bi bit trudovi, a mogle bi bit i jače bh
inače, meni u sva 3 poroda kroz leđa nisu išli do samog kraja (tipa zadnjih pol sata ili sat)
-
-
Osoblje foruma
ovo je bilo brzo! čestitam na Mislavu!
-
Cestitam! Stvarno brzinski
-
Osoblje foruma
-
-
-
-
-
Čestitam! Voljela bi imati tako brz porod, još malo u 11. mjesecu!!!
-
Wooooow, prvi post "mooozda su trudovi", treci post " rodila sam"!!!!!
Bravo! Cestitam Babyboys, CESTITAM!!!!!!!!!
-
Ha ha,baš sam htjela napisat kako sam imala iste bolove kad sam išla rodit,kad ona več gotova.Svala čast mamice i nek vam je sretno..
-
I ja kažem: ha,ha, to se zove roditi. Čestitam!!
Malo ju boli u ponoć, u 4 rodi. Bravo i mama i Mislav!
-
bravooooo, bb! čestitam na još jednom dečku (a nick ti ostaje aktuelan!-)
-
Cestitam!
-
Dobro došao Mislave 
i čestitke mami, naravno
-
Hvala vam 
Stvarno je bilo brzo, od ulaska u boks do poroda je proslo niti pola sata, a sve je bilo gotovo u dva truda, izletio je ko torpedo, doktorica i babica su se naocigled iznenadile. ALI jako je mali, 2300 g ima i 45 cm, sad je u centru u inkubatoru preventivno dok ne dodje na dvoje i pol kile. Ja sam se pocela izdajati i nadam se da necemo dugo biti odvojeni. Odoh sad, pisem detaljnu pricu kald dodjem doma.
-
Čestitke i ~~~~~~~~~~~~da ste što prije skupa!
-
Čestitam,baš sam htjela odgovoriti kako su ziher trudići,kad Mislav već sve lijepo iznenadio!
-
Prekrasna vijest! Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Osoblje foruma
-
wow, bome si ti to ekspresno
, čestitam!
-
-
Iskrene čestitke!
U kojoj bolnici si rodila?
-
-
čestitam na expresnom Mislavu! wow treći dečko!
želim vam brz odlazak kući
-
kakav dobar topic - zaplet i odmah sretan kraj! čestitke i dobre želje!!!!
(dobre si godine izabrala za rađanje)
-
hvala svima još jednom.
riječanka 
mašnice, u vinogradskoj sam rodila. i mogu reći da je to bilo jedno više nego pozitivno iskustvo, dijametralno suprotno od onoga što sam slušala pol trudnoće i na što sam se pripremila. od toga da su me pustili da trudove odradim kako mi paše , pa sam i po boksu šetala, mm su zvali k meni kad sam tražila, nije bilo NITI JEDNE intervencije... za zadnji put, stvarno sam im zahvalna što su mi ustvari pomogli da mi ostane u lijepom sjećanju.
jedino sam , zbog abnormalne gužve, malo dulje čekala da me dignu i smjeste u sobu kasnije. ali to mi je manje bitno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma