Hvala na odgovoru paklenica. Što se tiče incidenta-da,dogodio se na mom terenu,u mom dvorištu a kad je ušao u kuću naravno i u mojoj kući. Inače,ja sam u tom trenutku kad je on ušao u kuću bila u sobi sa malim,dojila tako da je on uplašio moju curu i djecu muževe sestre. S moje strane nije bilo vikanja jer je mali zaspao ali sam mu rekla da se gubi što dalje od nas jer ću mu zvati policiju u protivnom. Na to mi je odgovorio da se trebam liječiti. Nakon toga se još motao oko kuće nekih sat vremena i što smo sutradan otkrili-ukrao gorivo iz drugog auta koje je parkirano iza kuće. Pričala sam jučer sa par susjeda kojima je isto dosadilo strepiti od njega i njegovog pijanstva i svi se slažu da se idući put zove policija. Ispričala sam im sve što ste mi napisale,i za prijave i za slabu nadu da će ga poslati na liječenje ali smo nekako zaključili da bi ga i sam odlazak u zatvor možda mogao malo smiriti,bar da ne divlja oko naših kuća. Vidjet ćemo,jučer a ni danas se nije pojavljivao,možda se smiri sad kad je auto slupao. U svakom slučaju svima se želim zahvaliti na odgovorima.