Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Šta vi biste rekli mame kad vi bister vidjeli

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Šta vi biste rekli mame kad vi bister vidjeli

vašeg 2godišnjaka sina bez pelene i potpuno ga je gol
    (nepokrivenim guzicom) igrajući loptom i bazenom u vrtu s babysitterom (i djevojka u kupaćem kostimu) tijekom vrućih ljetnih dana. Al' to bi se događa bez vašeg dopuštenja prije toga?

dadilja je previše ljubazna s djetetom.
    kada ona mjenja i stavi pelene pelene, ili nakon kupka prije odjeća
    ona njim glumi da "svaki dio njega pojede" ugrižeći trbuhi i dupe i poljupci daje u njegovom dupetom trbuhu kad je gol.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nekada to nije bilo toliko čudno kao sada .Nekada davno,u svojim ranim 20-tim(96 i 97 godine),sam čuvala 2 dječaka.Jednog od 8 mjeseci,pa (povremeno) do 4 godine.Drugi je imao 15 mjeseci,pa isto do negdje 4 godine.Ljubila ih,mazila,pazila,goletali pred mnom milon puta.Pod ljubljenjem mislim na cmakanje,ono cmok u trbuščić,rukicu,i da čak i guzu.Sad bih ispala pedofil i završila na sudu.

Po ovoj vrućini nije mi čudno da dvogodišnjak goleta,a ako ti smeta to ljubljenje,zašto joj jednostavno ne kažeš?

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Potpisujem silkicu.
    Što se mene tiče, za bazen mi je bitnije da je pod stalnim nadzorom, i da baš nije na suncu kad je najjače, a to što je go, mi je ok, ipak je to koliko shvatam vaš bazen. Ja sa klincima idem na gradsku plažu, moja devojčica (sada 3g) nosila je kupaće gaćice i prošle i ove sezone, ali ja to iz higijenskih razloga jer ona sedne na pesak i ne da mi se da je stalno jurim i podesćam da sedi na peškiru. Inače ima dece i dečaka i devojčica koji su i stariji od nje, a na plaži su goli.
    Što se ljubljenja tiče i to mi je nekako ok, i sama se ponekad igram tog poješću prstiće, stomačić...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ni meni nije čudno da dvogodišnje dijete bude golo ako se radi o vašem bazenu. (moj petogodišnjak je jučer bio gol jer mu se nije dalo navlačit kupaće) A ni to ljubljenje mi nije nešto čudno, i ja svog izljubim po guzi. Ok, razlika je jer je to moje dijete i to je "moja" guza ali ipak, ne vidim neki problem ako siterica to radi.
    Ako imate neki predosječaj, ako vam nešto ne štima u odnosu, porazgovarajte s njom otvoreno.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

siterici vjerojatno nije palo na pamet da biste vi mogli imati nešto protiv kupanja u bazenu pa nije ni tražila dopuštenje. ako imate vrt i bazen siterica je valjda pretpostavila da smije koristiti jedno i drugo. što se tiče golotinje, moja će za koji da 4 godine i na plaži je bila i gola i obučena ovisno o njenoj trenutnoj želji.

zvrkica_2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

a možda jednostavno voli jako malenog ja čuvam dječaka uz moju malenu, ima 16mj. maloga oobožavam,, i kad se "papamo" papamo i njega i moju, ćuvam ih kod mene, imamo u dvorištu bazen, i kupaju se gole guze mami ne smeta, pitala sam. Neznam, do sad nisam vidjela ništa čudno u tome I znamo otiči i na more s njim i sa mamom, maloga tako "papam" i pred njom, i nikad ništa nije rekla

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni je to preslatko. Siterica sigurno jako voli tvoje dijete.
    Ni protiv gole guze ne bi rekla nista. U vrtu ste, imate privatnost. Na plazi je (bar meni) to drugacije, ne volim da mi djeca idu gola, pogotovo moje cure...ima svakakvih ljudi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne bi rekla ništa, ne znam šta je tu čudno.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja ne vidim u čemu je problem Mirsada? Na nekoliko tema skrečete pozornost na ovu svoju temu i dajete link...
    Ne vidim problem niti u tome što vam se dijete kupa s dadiljom i što je dijete gole guze pri tome...
    Ako vi sumnjate u dadilju onda to morate riješiti s njom. Ovako po vašem opisu meni nebi predstavljalo problem da neka mlada cura mom djetetu poljubi guzu u igri...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    ne bi rekla ništa, ne znam šta je tu čudno.
    Gita drago;
    Meni je bilo čudno jer niko od bivših dadilja tako je bila.
    Sve su bile vrlo tajnovite bez ovog vrsta ljubavi profesionalne i to je bilo to.
    Nisam ni rekla da nisam Sretna nemoj me krivo razumeti.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oprostite na pitanjima: vama je čudna ljubav prema vašem djetetu? A drugo: pišete nam preko Google translatora ili se to meni čini?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni, nije čudno govoreći o ljubavlju-
    Čudno mi je bilo od strane siterice. Nijedna siterica prije nje tako je bila
    Posljednje uređivanje od MirsadaSarajevo : 26.08.2012. at 16:16

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    pišete nam preko Google translatora ili se to meni čini?
    a kak ti to vidiš? po bister?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.08.2012. at 16:38

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a kak ti to vidiš? po bister?
    Po nepravilnom redoslijedu riječi u rečenici, nepravilnom upotrebom rodova i drugim nelogičnostima...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a pošto je ženska vjerovatno iz Sarajeva i drugačije misli i piše od nas , možda i nije. Možda ima problema i s tipkovnicom.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a pošto je ženska vjerovatno iz Sarajeva i drugačije misli i piše od nas , možda i nije. Možda ima problema i s tipkovnicom.
    Mozda zivi u Sarajevu, ali bosanski joj grantovano nije maternji. Ni hrvatski ni srpski. Off topic
    Posljednje uređivanje od alef : 26.08.2012. at 17:37

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dadilja je previše ljubazna s djetetom.
    rekla bih to majci da ne bude ljubomorna nego sretna što ima takvu divnu dadilju, koja ne odrađuje samo posao jer joj je plaćena, nego očigledno iskreno to dijete voli i posvećuje mu se. a dijete to osjeti.

p.s. razumijem da je mama ljubomorna, ali neka pokuša da to ne bude, jer nema razloga. mama je jedna.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 26.08.2012. at 17:44

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Potpis na MC
    Dijete ima 2 g a već ste nekoliko siterica promjenili, zašto?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Netko bi nas navukao na skandaloznu temu...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tema je, zapravo, prilicno americka. Mozda Mirsada zivi tu negdje pa ni ne govori bosanski/hrvatski/srpski, vec onako nabada.

Uhapsili su neki dan sveucilisnog profesora u mojem gradu jer su mu, prilikom servisa mobitela, nasli sliku vlastitog malog sina (2-3 godine) na mobitelu. Dijete je bilo golo. A kcer i sin su zajedno polugoli plesali uz neku muziku. Covjek, eto, i to imao na mobitelu. eh.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sreća da nismo u Americi. Moja četverogodišnjakinja se non stop skida i onda gola paradira po dvorištu . Osim toga njezina vršnjakinja i ona su po cijele dane vani samo u gaćama. Dobro, nisu jedine, valjda je takva klima na mom brdu, tu su i moji susjedi (muškarci u najboljim godinama sa pivskim trbusima ) vrlo često samo u gaćama u svojim dvorištima i na terasama.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

citajuci sve ovo...
    mislim da netrebas brinuti...ja bi bila sretna kada bi moju E netko cuvao da bude tako pun ljubavi a ne "strogo" profesialno...

a sto se tice golotinje moja E je ovo ljeto stalno trcala gola po dvoristu i uzivala...vrucine su bile velike i neka se djete veseli...sto bi se bezveze patila u odjeci ako nemora...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Znas sta Mirsada, stvarno si cudna zenska, a veze nemam ni odakle si, a iz Sarajeva sigurno nisi. Tvoja teta cuvalica je extra i budi sretna sto je takva. Kada moja djeca placu za tetom cuvalicom i dozivaju je i s osmijehom na licu docekuju svaki pomen na nju, ja cvjetam, jer znam da im daje puno ljubavi i paznje kada ja nisam tu, a nisam, Bogami, po cijeli dan. Kada dijete nije pazeno, njegovano i kada se sa njim ne postupa s ljubavlju, to se vrlo lako vidi na djetetu.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pa nije ni bitno od kuda je i kako priča. tema se može ticati bilo koga od nas. ja isto mislim da nema problema između djeteta i siterice, ali ako majcci nešto smeta ili sumnja neka razgovara sa ženom pa nek se usklade

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •