Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: koliko cesto padaju???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno koliko cesto padaju???

Moje dijete stalno pada!!!!!!!!!!!
    hajd nek pada-mora nauciti i kako se to radi, ali uvijek zavrsimo na hitnoj jer uvijek povraca nakon pada...naravno padovi nisu nimalo bezazleni-na glavu, sumnja na lom noge, fraktura lobanje i svaki put hvala bogu sve ok, ali ja vise ne znam koliko je to normalno!!!
    hajd kad trci pa upadne-to i nekako shvatam, ali stoji i okrene se pogresno i BUM...inace je drama quin...tako da ne znam vise...ovog ljeta imali smo cetiri relativno ozbiljne povrede-mada smo UVIJEK muz i ja tu i pazimo da se ne polomi???
    sta da radim???ima li ko kakav narodni lijek-babpski-mozda ponovo hodalicu???
    inace sve je ok-sa hodom i sl...
    PLEASE pomagajte-moji zivci ovo vise ne mogu podnijeti...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Koliko ima godina? Je dečko? Da li ste mu pregledali vid?

I moji su dečki imali toliko česte ozljede da je zaliha steriplasta i svega za dezinfekciju bila standardni dio kućne ljekarne. I upoznali smo iznutra dječju traumu, okulista, neurokirurga, gipsaonu i tako to...

Prođe. Odrastu.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moja redovito pada, ali zato što je nepažljiva. trči/hoda u jednom pravcu, a gleda na sve strane osim tamo gdje bi trebala. srećom kod nje uglavnom stradavaju samo koljena

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    mozda ponovo hodalicu???
    Ja bi rekla da je u ovome problem, djeca koja su u hodalici ne nauče obrane pa zato često padaju.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi rekla da je u ovome problem, djeca koja su u hodalici ne nauče obrane pa zato često padaju.
    Slažem se u potpunosti, moji ne padaju baš često. Mislim desi se tu i tamo, ali stvarno rijetko.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moji padaju vrlo rijetko, recimo jednom tjedno. Osim jednog blagog potresa mozga ništa ozbiljno nisu imali otkad su prohodali. I meni se čini da je ona u hodalici naučila na kretanje bez opasnosti od pada.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

možda ima problem sa centrom za ravnotežu, srednje uho... pošto kažeš da svaki put povraća

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Napisala si drugdje da dijete ima pune 4 godine. Ja bih je odvela neurologu/neuropedijatru i fizijatru. Nije mi baš normalno da toliko često pada na glavu i tako se teško ozljeđuje . Možda ima neurol.smetnji? Možda nije imala priliku za postupan, ispravan motorički razvoj? Ako ste joj kao bebi "pomagali" da se posjedne i održi u sjedenju podstavljajući joj jastuke okolo, ako je prohodavala u hodalici, a ne sama i sl. onda nije imala ni priliku naučiti kako se obraniti pri padu (tj.kako koristiti ruke).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •