Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: sta da radim???

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno sta da radim???

imam dijete od pune cetiri godine i vec se godinu dana tjeram da pocnem praviti bebu-ali strah me je...skoro sam izgubila glavu nakon poroda, ostala u bolnici citavu vjecnost, trudnoca bila takva da i sad dobijem napade panike od straha da se ne desi spontani, lezala citavu trudnocu---ali hajd sad je bilo, pa proslo...sada imama nekih zdravstvenih problema-vene i anksioznost-tako da trudnoca ne dolazi na pamet...a godine idu...
    imam sansu da posvojim bebu-ali strah me:
    -kako cu reci svojim roditeljima,
    -kako reci mm roditeljima,
    -kako ce prihvatiti moje biolosko dijete to drugo dijete..
    -sta da radim???

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hmmm..jesi li sigurna da si spremna posvojiti..jesi li to 100% riješila sa sobom i mužem??
    ako jesi onda se ne moraš bojati što će reći tvoji i muževi roditelji..ni itko drugi!!
    tvoje dijete će shvatiti,pričaj joj/mu o bebi,oni jesu mali,ali razumiju..da će biti ljubomore,biti će...ali to je tako normalno!!

a na pitanje što da radiš..na to nemam odgovor..
    radi onako kako osjećaš i napravi onako kako misliš da je za vas najbolje!!

želim svu sreću i nadam se da ćeš se javiti sa lijepim vijestima!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Potpis na Kiaru, uz napomenu da je svaka trudnoća ipak različita, ja sam živi primjer za to: u prvoj sam prošla gotovo identično kao i ti (s 22 g.), a kasnije dvije trudnoće u ozbiljnijoj dobi (34. i 35.) bez ikakvih problema. U svakom slučaju sretno!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    imam dijete od pune cetiri godine i vec se godinu dana tjeram da pocnem praviti bebu-ali strah me je...skoro sam izgubila glavu nakon poroda, ostala u bolnici citavu vjecnost, trudnoca bila takva da i sad dobijem napade panike od straha da se ne desi spontani, lezala citavu trudnocu---ali hajd sad je bilo, pa proslo...sada imama nekih zdravstvenih problema-vene i anksioznost-tako da trudnoca ne dolazi na pamet...a godine idu...
    imam sansu da posvojim bebu-ali strah me:
    -kako cu reci svojim roditeljima,
    -kako reci mm roditeljima,
    -kako ce prihvatiti moje biolosko dijete to drugo dijete..
    -sta da radim???
    Lamy, u kojoj državi živiš? Zar ne biste trebali proći neki postupak testiranja, savjetovanja, procjene od strane službe socijalnog rada? Jeste li u nekom postupku posvojenja ili samo hipotetski razmišljaš? O navedenim nedoumicama pišeš kao da je riječ o selidbi u novi grad ili promjeni radnog mjesta pa sam malo zbunjena. Posvojenje je kompliciran proces u kojem je priopćavanje rodbini najmanji "problem" od svih s kojim se susretneš.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga lamy, vidim da nisi posve sigurna što želiš. Mislim da prvo trebaš pobijediti strah, suočiti se s njim. Mislim da strah od nove trudnoće nije baš najbolji razlog za posvajanjem. Osim toga i suprug i ti morate biti 100% sigurni da to želite. Ima puno parova koji ne mogu imati ni jedno biološko dijete i mislim da oni imaju prednost pred posvajanjem.Možda da razmislite i o udomljenju.Treba misliti tu i na dijete koje se posvaja. U svakom slučaju, uzmi si vremena i razmisli, razgovaraj s mužem, sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •