-
-
Imam isti problem u unajmljenom stanju. Neke svijetlo sivkasto-bež fuge na prljavo bijelim pločicama. Kupila sam ručni čistač na paru i stavila na vrh neki nastavak iz kompleta kao žičana četkica, po fugama nakapala Arf, pustila paru i strugala s tom četkicom. Učinak je savršen. Isto nije jednostavno, dosta traje, jer treba strugati, ali je razlika nevjerojatna. Bez struganja nema šanse da išta napraviš, mislim samo prelazeći čistačem po fugama kao da brišeš pod. Probala sam s tim ručnim ''puhati'' paru po fugama - ništa, strugati s običnom četkicom na vrhu i parom - ništa, sa žičanom četkicom i parom - ide nekako, ali kad se doda i Arf ili sl - sve odlazi.
-
Parni čistač i četkica za zube kod mene sve srede, imam H20
-
Imam parni čistač (zepterov), ali ne koristim ga za takve stvari jer ne očisti. Najbolje kako ti je napisala sss : žičana spužvica (blaga žičana, ne ona gruba), arf za pločice, ili cif i čisti. Tu i tamo malo našpricati octa i otići će sve. Možda ne u prvom pranju ali malo pomalo će otići.
-
ja to sredila prek vikenda s sodom bikarbonom (kila do12 kn= i s normalnom četicom na noge, onom malo širom ( to su one cca 3x10 cm), ni u snu s zubnom četkicom, to je mućenje.
-
ja fuge perem sa onom žicom za suđe. Malo našpricam da odstoji kojih 5 min i onda lagano sastružem i na kraju pokupim truleksicom. Sve čisto ko novo.
-
Ima u lidlu onaj jeftini parni cistac plus soda bikarbona i normAlna cetka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma