Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: fuge i čistač na paru

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno fuge i čistač na paru

isprika što otvaram novu temu. znam da je o fugama bilo već hrpa stvari ali od silnog isčitavanja nisam niš pametnija.
    naime,u stanu smo koji je star 4 godine što znači da ne bi trebali imati nikakvih problema. ali fuuuuge... uništit će me.
    imamo oko 60 kvadrata pločica,fuge su svjetlo sive svuda i nekako su čudne.kao da nisu fuge več obični beton između. ne znam objasnit,al nisu fuge kakve imam recimo u vikendici.
    a fuge su grooooozno prljave. nije da ih ne čistim,ubijam se svako toliko. ali one su na mjestima neprestano crne. još da su svuda crne nego ispod stola svjetlo sive a okolo....
    imamo psa,četverogodišnjaka ali nije baš da smo toliko prljavi.
    probala sam sa domestosom,cilit bengom i četkicom za zube ali ništa. trljala sam i s praškom za pecivo ali trebalo bi mi toliko praška za pecivo da bi bankrotirala.
    ne znam šta da radim i s čim da to operem
    jedino mi pada na pamet h2o čistač ali ako ga kupim samo za fuge a on ih ne opere ode skoro milju kuna za ništa.
    da li je netko probao one schmutzredierer spužvice iz dm-a.
    bilo kakav savjet,po mogućnosti da ne bankrotiram ili ne slomim ručne zglobove.
    oprati 60 kvadrata pločica sa četkicom za zube i nije tako zabavno.
    hvala

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Imam isti problem u unajmljenom stanju. Neke svijetlo sivkasto-bež fuge na prljavo bijelim pločicama. Kupila sam ručni čistač na paru i stavila na vrh neki nastavak iz kompleta kao žičana četkica, po fugama nakapala Arf, pustila paru i strugala s tom četkicom. Učinak je savršen. Isto nije jednostavno, dosta traje, jer treba strugati, ali je razlika nevjerojatna. Bez struganja nema šanse da išta napraviš, mislim samo prelazeći čistačem po fugama kao da brišeš pod. Probala sam s tim ručnim ''puhati'' paru po fugama - ništa, strugati s običnom četkicom na vrhu i parom - ništa, sa žičanom četkicom i parom - ide nekako, ali kad se doda i Arf ili sl - sve odlazi.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Parni čistač i četkica za zube kod mene sve srede, imam H20

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Imam parni čistač (zepterov), ali ne koristim ga za takve stvari jer ne očisti. Najbolje kako ti je napisala sss : žičana spužvica (blaga žičana, ne ona gruba), arf za pločice, ili cif i čisti. Tu i tamo malo našpricati octa i otići će sve. Možda ne u prvom pranju ali malo pomalo će otići.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja to sredila prek vikenda s sodom bikarbonom (kila do12 kn= i s normalnom četicom na noge, onom malo širom ( to su one cca 3x10 cm), ni u snu s zubnom četkicom, to je mućenje.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja fuge perem sa onom žicom za suđe. Malo našpricam da odstoji kojih 5 min i onda lagano sastružem i na kraju pokupim truleksicom. Sve čisto ko novo.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima u lidlu onaj jeftini parni cistac plus soda bikarbona i normAlna cetka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •