Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: stup perilica-sušilica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno stup perilica-sušilica

Ima li tko postavljene perilicu i sušilicu u stup?

Je l to praktično ili nije?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Misliš postavljene jedna na drugu?
    Osobno nemam jer je moja sušilica na natkrivenoj terasi, ali znam dosta njih koji su tako napravili i funkcionira odlično. Čini mi se i praktičnije od ove moje solucije jer rublje ne moraš nosati s jednog kraja stana na drugi već ga samo premjestiš iz donjeg stroja u gornji.
    Znam samo da postoje nekakvi nosači koji se stave na perilicu kako sušilica ne bi mrdala i nebi trebalo biti nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo susilicu stavljenu na ves masinu

samo prebacim iz ves masine u susilicu

ako kupujes vodi racuna kojeg je sto kapaciteta (mi smo sad na ves masini od 8 kg i na susilici kapaciteta 8 kg)

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A kako montirati sušilicu na perilicu?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imam ja.niti su iste marke,niti znam kojeg su kapaciteta,ja ih punim po "instinktu"
    ispod je perilica,pa je neka crna,gumena,1cm debela a 60 x 60 velika ploha koja se kupi u bauhausu i sluzi bas za perilice da smanji prijenos vibracija.Pa je gore susilica.I obje su "usidrene" u pod.Sa svake strane je zavidana kuka i zavezano onom zateznom trakom.
    To se ni ne vidi jer je s jeddne strane zid a s druge polica.Ne rade mi nikad obje odjednom iako bi mogle,ali nekako ne zelim da im se vibracije "usklade".
    Sve u svemu,to vec neke 2godine odlicno funkcionira.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imam ja. Meni je odlično. Uz sušilicu dobiješ nekakve gumene nogice koje navučeš na obične i onda lijepo prijanja.
    Nisu dodatno usidrene nigdje, prema uputama nema potrebe, a i u ovih cca 6-7 godina korištenja na taj način, nije se ukazala potreba.
    Praktično je, samo prebacuješ iz donje u gornju, mada meni ružno izgleda, jer je to stvarno "stup".

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Imam ja, izmedu je ona guma koja se stavi u kadu protiv klizanja! Taman je tih dimenzija bila!
    Nista nije nigdje pricvrsceno! Rade non stop! Skupa svako malo, i sve 5!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

imam i ja, i to bez ikakvih dodataka, guma i sl. ja sam rekla MM da treba, a on da ne. sve štima i bez toga (ne kažem da ne bilo bilo bolje sa, ali zaista ne vidim nikakvih problema).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikakvi dodaci ni kod nas

moj je susilica teska 60 ili cak 80 kg

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo uz svoju baš dobili te gumene navlake za nogice.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

naša sušilica ima nogice na vakum, drži normalno, i u uputama je bilo naznačeno da može tako. praktično je pa zanemariš da je ružno. bar ne odlažem nered na vešmašinu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo razmišljali o stupu, ali ovako potjeram djecu da prebace iz rubljerice u sušilicu, mislim da to bi im bilo teže da je na katiću

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja imam tako. Obje Gorenje, obje istog kapaciteta.
    Sušilica nije ništa posebno učvršćena, istih su dimenzija i dovoljne su samo one vakumske nogice.
    Super praktično, iako bi ja voljela da je cijeli "stup" na povišenju da se moram manje saginjati.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imam i ja i meni je super, nemam nikakvih problema.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imam i ja, sušilica i perilica Miele, original postavljene u stup...savršeno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretpostavljam da te nogice pašu/lijepe se na sve modele, tj. da strojevi ne moraju biti iste marke ...
    Imam sušilicu Bosch, kupit ću novu perilicu - valjda LG...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je l upravljanje gornjim strojem otežano? to je svega 120 cm visine ... imam sušilicu koja nema odvod nego se voda skuplja u posudu koju moram izvlačiti....

MM bi jedan stroj pokraj drugoga, a ja bih stup jer tako zauzima manje prostora... pa nikako ga nagovoriti...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije otežano, lako je. Pogotovo što je meni ta posuda na dnu sušilice, pa se ovako ne moram saginjati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je na vrhu i često bude puna i teška za prenijeti do kupaonice (sušilica je do sada bila u jednoj sobici, a sada seli u hodnik)
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 27.08.2012. at 22:52

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je posuda na vrhu, lagano se vadi, jedino možda ako si specijalno niska.
    Meni bi svi strojevi odgovarali da su na povišenom, jer me bole leđa.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja visi na zidu, iznad perilice, al jedno pola metra iznad nje. tako se montira, po uputstvima (moze na pod, moze na zid, al onda visi naopacke da bubanj ne bude previsoko za koristenje). funkcionira odlicno, daje mjesta da se na perilicu odlozi detergent ili nesto, nije "stup", prakticno mi je...

moja susilica nema nikakvih odvoda nit hvata vodu u posudu, ima samo otvor s resetkom i filter.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam ja taj stup odnosno kod mene je to neboder perilica, sušilica i iznad plinski bojler.
    Perilicu i sušilicu sam kupovala istovremeno s dodatkom koji ih povezuje. Imam tu posudu koja skuplja vodu i nije mi ju problem prazniti. Visoka sam 163 cm. S time da je to sve u kupaoni pa ju ne moram nikuda nositi.
    Posljednje uređivanje od larmama : 28.08.2012. at 08:40

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imaju moji roditelji, nista nije komplicirano, kod njih je na jednom zidu stup pored tus kabine, odjeljen zidom, koji je ujedno dio kabine, super su to organizirali.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tko postavljene perilicu i sušilicu u stup?

Je l to praktično ili nije?
    ja imam. mielle. rade istovremeno. istog su kapaciteta. sad ce im 4,5g. i prezadovoljna sam.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 28.08.2012. at 14:18

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

miele*

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    meni je na vrhu i često bude puna i teška za prenijeti do kupaonice (sušilica je do sada bila u jednoj sobici, a sada seli u hodnik)
    meni je na vrhu, i praznim ju u drugoj prostoriji, odnosno nosam ju kroz hodnik. nikakav problem. niti za izvaditi niti za nosati. ne curi.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nemrem sí zamisliti tu sušilicu na vešmašini,ni estetski mi baš ne zvuči bajno a mislim da bi me stalno bila frka da ne padne dolje dok vešmašina centrifugira pa se trese .

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    imam ja taj stup odnosno kod mene je to neboder perilica, sušilica i iznad plinski bojler.
    Perilicu i sušilicu sam kupovala istovremeno s dodatkom koji ih povezuje. Imam tu posudu koja skuplja vodu i nije mi ju problem prazniti. Visoka sam 163 cm. S time da je to sve u kupaoni pa ju ne moram nikuda nositi.
    kaj to sve stane? tako je mm zamislio nasu kupaonu, a ja razmisljam kak da to sve sakrijem i psujem jer nije napravio prostoriju neku posebnu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemrem sí zamisliti tu sušilicu na vešmašini,ni estetski mi baš ne zvuči bajno a mislim da bi me stalno bila frka da ne padne dolje dok vešmašina centrifugira pa se trese .
    ako ti se perilica toliko trese da bi stvari padale s nje, nije dobro namjestena. provjerite je li dobro postavljena.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    kaj to sve stane? tako je mm zamislio nasu kupaonu, a ja razmisljam kak da to sve sakrijem i psujem jer nije napravio prostoriju neku posebnu.
    u klasičnu visinu ne stane, no mi smo imali mogućnosti dići strop, a i time i plinski bojler

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

imam u stupu, funkcionira odlično, na sušilici imam neke gumene čepove kojima se drži za perilicu...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imam stup,obe Bosch od 7kg....nema nogice,samo je jedna na drugoj...ponekad su radile obe u isto vrijeme,nisu mrdale....
    susilica je isto kondenzacijska i spremnik je na dnu, izvlaci se i nije mi problem punog ga odnjet i ispraznit u wc...a hint,mozete tu vodu koristit umjesto destilirane za peglu!

meni ne izgleda ruzno,dapace,to mi je u jednoj kao rupi/udubini u zidu garderobe, i do toga sam dala po mjeri napraviti etazu sa 4 police u kojoj su kosare za sortiranje robe....

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I kod mene je u stupu. Između je nešto protuklizno, kupila ne matre, valjda za u kadu pa odrezala na potrebnu mjeru.

Posuda za kondenzat je na vrhu, ali nije neki problem, lako se izvlači, pa samo prevrnem u umivaonik.

A stvarno može i za u peglu kao što skulirana veli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •