Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pogled na konje,bačve i svašta nešto!

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno Pogled na konje,bačve i svašta nešto!

Evo kao što naslov kaže,tako je upravo pogled s naše terase na susjedov grunt.On je u produžetku svoje kuće napravio vrt,pa lijepo ogradio dio grunta i stavio unutra jednog konja,i ove godine drugog.Ima građevinsku firmu,i sad je dovezao gomilu stare građe,pile to od jutra do mraka,no neka treba čovijeku da se grije.Ali drage moje ti konji smrde,i to strašno već sad,da ne velim da je i prije tri godine napravio svinjac.Živimo u predgrađu,ajmo reći mjestu gdje ima i stambenih zgrada,ali uglavnom obiteljske kuće,uredno,mirno i 5 min autom od centra grada.
    Ja sam rekla mm da mu veli,al on čeka ljeto da posmrde da nemožemo izdržati,ja sam jer kad izađem na terasu,imam pogled na bačve konje koji smrde,da je bar lijepo napravio tu ogradu za konje,i da to čiste,ma uf...
    Njveći mi je problem kako reći,nebi se htjeli zamjeriti,ali da ovo vidite Texas je nula,ovo je nakarada ulice cijele.Dali se može napraviti anonimna prijava?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisam ti od pomoći…vjerojatno se može napraviti anonimka…asociralo me…što bi Balašević rek'o…žao mi konja...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pitanje je broji li se tvoje mjesto življenja pod ''grad''. Ako da, piše negdje koje se životnije smiju držati u gradu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gle postoje zone gdi se smije nekaj imati, ja sam živjela u jednoj takvoj i pred skoro 30 i kusur godina mojem susedu je sve smrdelo ( ali baš sve kaj je mirisao), pa je prijavio na komunalno i mi dobili zabranu a živjeli smo u zoni gdi se smjelo imati svašta. Sad živim skoro pa u gradu a oko mene, svega čak i više nego kad sam ja bila ko mala na selu.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ovaj tren sam izasla na balkon,i gledam pored terase neeered od gazde! Koji je renovirao kucu,i sve sto netreba krca mi ispod prozora kuhinje,spavace i pored terase! Muz je nasao jucer neku ceradu koja je trnula vani i pokrio jedan akvarij,da bi on sad dosao i na mene se izderao da je to njegovo. Istina je njegovo,al eto njemu ne treba,trune,pa sto bi mi sad to iskoristili! Susedi sa zadnjeg kata placaju rentu 2parking mjesta,a mogu parkirati samo jedan auto jer je gazda sve zatrpao smecem! U potpunosti te kuzim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •