Zapravo nije to prava vrtoglavica, ne znam kako bih to nazvala. Više kao nekakva nestabilnost u glavi, možda kao kada puno pušeš pa ti se "zavrti". To me povremeno muči skoro cijelo ljeto. Nekad više nekad manje. Zadnjih desetak dana me čak zna i malkoc zaboliti glava, zapravo više kao nekakav pritisak pa onda prestane. Nedovoljno da popijem tabletu, vrlo malo, a opet da mi zasmeta. Onda mi zna biti i kao nekakva usporenost u glavi, kao da se ne mogu dovoljno fokusirati i osjećaj da neću moći brzo izreagirati. Svi ti simptomi nisu takvi da bih odmah rekla e samnom definitivno nešto nije u redu, sjednem u auto i odem doktoru, a opet me cijelo vrijeme peglaju i uznemiravaju pa onda još više mislim na to, vrtim si što bi to moglo biti i samo mi je još gore. Sve ukupno bih rekla da me muči neka slabo definirana vrtoglavica. Jel netko ima pojma što bi to moglo biti?
Prije ljeta sam imala nekakvu upalu uha pa mi je šumilo i vrtilo se u glavi i obavila sam pretrage na ORL, to je bilo ok i onda mi se ta vrtoglavica nastavila pa je doktorica rekla da mi to može biti od vratne kralježnice i da vježbam. Ja sam vježbala, ali sad preko ljeta nisam imala gdje i krećem idući tjedan. Željezo mi je ok.