Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Prigovaram i žalim se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    tamo kod nas se ekipa redovno parkira na plocnik (da budu sto blize birtiji) i ostavi metar za sve pjesake i bicikliste koji prolaze, a tamo je bas prometno. i nigdje nikog. da bi slucajno kakvu kaznu dobili. to mene nervira. kaj grad ne funkcionira kao grad a ti se nemas kome zaliti jer ce te svi ignorirati. gadi mi se to.
    ljepo uzmeš telefon tri četri puta nazoveš pauka...pa kad ostanu nekoliko puta bez parstotina kuna neće se više parkirati na pločnike....a Holding je što se tiče kazni i pauka jako ažuran..ipak tu zarade brdo love

mene nerviraju kod mene u kvartu glupe plavuše koje dođu sa nabrijanim pathanderom i nabiju se na kolni prolaz za ulaz u garažu upale sva četri žmigavca i S"samo" odu u apoteku

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    ljepo uzmeš telefon tri četri puta nazoveš pauka...pa kad ostanu nekoliko puta bez parstotina kuna neće se više parkirati na pločnike....a Holding je što se tiče kazni i pauka jako ažuran..ipak tu zarade brdo love

mene nerviraju kod mene u kvartu glupe plavuše koje dođu sa nabrijanim pathanderom i nabiju se na kolni prolaz za ulaz u garažu upale sva četri žmigavca i S"samo" odu u apoteku
    Ja sam cula da kad zoves pauka ti moras platiti.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cula da kad zoves pauka ti moras platiti.
    to si krivo čula...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    to si krivo čula...
    Moguce, ali sestrin muz je nedavno zvao zbog nekih sto su mu se po ulici krivo parkirali. Iz pauka su trazili njegov broj da ga zovu kad stignu, kad je pitao zasto rekli su mu da njemu idu troskovi jer je njemu i smetalo. Onda je odustao.
    Mozda im se samo nije dalo izlaziti na teren ili tako nesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •