-
oooo ja se žalim i usmeno i pismeno... uvijek.... pa ako ti nećeš raditi svoj posao kak spada- nemoj...ima drugih ljudi koji bi ga s guštom radili.... pogotovo nadrkane blagajnice u kauflandu i plodinama...tamo više neidem....pisala sam ima mail,al valjda su i u upravi neki malo žešći jarani koji neznaju ni otvoriti mail....
trenutno me nerviraju iskonovci koji "harače" po kućama... em zalegnu na zvono,em dolaze u takva nebulozna vremena... i to sa pričom da su oni iz t centra ali da se moramo prebaciti na iskon jer više nema tu signala...
tako su napasni i dosadni...gori od jehovinih svjedoka.... zvala sam i t com i iskon al nikome ništa...
jedino je konzum od svih trgovačkih lanaca pristojan...nikad nemam problema oko reklamacije, zamjene proizvoda i roka trajanja.... na svaki mail su odgovorili u ekspresnom roku,čak i zvali telefonski i ispričali se...
a i poslala sam im mail da pohvalim djelatnice u "našem" konzumu jer su uvijek ljubazne, nasmijane, uslužne...i uvijek se nekoga može naći po dućanu,a ne da ja pola sata lutam po dućanu da pitam gdje se šta nalazi ili slično...i onda se prave mutavi, tipa: to nije moj odjel, pitajte kolegu sa drugog odjela... (pevec,npr.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma