Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: P&P savjetovanje nekad i danas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bubekica, ali objasniti paru na kakav postupak ide je posao dr-a, a ne pravnika/soc. radnika/psihologa!

i bez obzira na to što je tebi/meni/Barici/Štefici razgovor s psihologom bio ugodan, on je, kao uvjet kretanja u postupke, duboko, duboko diskriminatoran (u to itekako spada i ovo upućivanje na savjetovanje koje se i dalje dešava na VV-u jer se po svemu napisanom može zaključiti kako dr-i ne daju samo pacijentima do znanja kako im je psiholog i pravnik dostupan ukoliko im se javi potreba za razgovorom, već im debelo daju do znanja da to obave prije postupka).

ja ne shvaćam kako, ljudi moji, ne vidite o čemu se tu radi?! em nas razvlače po medijima kao djecoubojice, optužuju za svakave strahote koje nemaju veze s pameću i zahebavaju na sve strane, da bi nam sada vlastiti dr-i koji su šutili kao miševi (da ne budem prosta), nakon što su se određeni pacijenti krvavo izborili za ukidanje onog nakaradnog zakona i njegovih diskriminatornih odredaba, i dalje forsirali jednu od tih odredaba koju su nam nametnuli upravo oni koji vrište "Bleiburg" i "djecoubojice"! Zar zbilja mislite da je to P&P uvedeno kako bi se neplodnim parovima nešto olakšalo?! pa i to je samo još jedan oblik stigmatizacije i diskriminacije na koje nije prisiljena niti jedna druga skupina pacijenata! heba te, alkoholičara ili narkomana koji uništava i svoj i tuđe živote ne možeš prisiliti da ode na liječenje i razgovor, a mi to moramo obaviti kako bi liječenju pristupili!

Neka nam je psiholog dostupan kada je stvarno potreban i kada parovi za tim iskažu želju, a dr-i neka se prihvate svog posla u čiji opis spada i informiranje pacijenata o postupcima!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    heba te, alkoholičara ili narkomana koji uništava i svoj i tuđe živote ne možeš prisiliti da ode na liječenje i razgovor, a mi to moramo obaviti kako bi liječenju pristupili!!
    ne moramo.
    meni ne smeta da mi soc. radnik/psiholog/pravnik objasni postupak na taj nacin na koji su ga objasnili - bez koristenja med. termina, jednostavno i laicki.
    ispada kao da ja ovdje branim svoje misljenje, a ostali iznose cinjenice. a nije tako.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ne moramo.
    meni ne smeta da mi soc. radnik/psiholog/pravnik objasni postupak na taj nacin na koji su ga objasnili - bez koristenja med. termina, jednostavno i laicki.
    ispada kao da ja ovdje branim svoje misljenje, a ostali iznose cinjenice. a nije tako.
    ali moramo! jer, kao što ćeš napraviti briseve i papu prije postupka jer ti je dr tako rekao, tako ćeš obaviti i P&P jer te dr uputio!
    i ponavljam - nije bitno što tebi, meni ili Barici smeta ili ne smeta već što to u globalo znači za sve MPO pacijente. a P&P u globalu znači diskriminaciju!

žužy, nemaju ljudi animozitet prema P&P samo zbog takvih psihologa već zbog toga što se MPO pacijente na taj način diskriminira.

draga beilana, ovo što pišeš je prestrašno! kad bi barem dr-i pročitali neke od priča s P&P, možda bi i shvatili čemu izlažu svoje pacijente daljnjim inzistiranjem (ili kako god to želite nazvati) na toj nebulozi. nadam se da si dr-u spomenula kakav si tretman doživjela. ipak mislim da bi on imao sluha za takve stvari... za razliku od te grozne žene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •