Ajde da ja sad i ovdje napisem nase iskustvo sa psihologicom.
Ja misla doci cu, ona ce mi pricat vecinu stvari koje znam, nesto nas priupitati i to je to. ALI tad je ona krenula: gospodine vidim da su svi vasi nalazi uredni i pise da je problem u vasoj zeni. Jeste vi razmisljali jel zelite to sve prolaziti da dodjete do djeteta radi nje? Jel vama ne smeta sto sa gospodjom ne mozete prirodno doc do trudnoce? Mozda bi htjeli zdravu zenu koja ce prirodno ostat trudna? I to nije rekla na nacin da samo zeli vidjet reakciju. Mene je tad prvi put u zivotu bilo sram pred mm-om. Ima jos jedna stvar koju nisam rekla jer me je bilo jos vise sram. Ja sam punija tocnije imam 89kg, mm 96. Slijedeca pitanja su bila: jel vama ne smeta debljina vase zene? Jel niste posramljeni kad s njom hodate a vidite da drugi gledaju u vas? Cure moje ja sam prepala u zemlju. Shvacate zakaj nisam o tome pisala? Pa covjece pa nemam 150kg, tj ona je pricala kao da gleda slona na stolcu ispred sebe, a mm da je mrav. To je bilo na vv. Ne znam kak se zove znam samo da je stara gospođa