Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Molim preporuku za ortodonta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Molim preporuku za ortodonta

Kao što kaže naslov, trebam ortodonta, (koji ia potpisan ugovor s HZZO-om) poželjno bi bilo u zapadnom dijelu Zg, ali nije uvjet. Kći ima 8,5 godina, a sin skoro 13. Njegova stomatologica veli da on ima lijepe zube, ali da misli da ga treba pogledati i ortodont pa ako ima kakva manja nepravilnost nek se riješi. Kod curke se vide nešto veće nepravilnosti, ništa strašno, ali vrijeme joj je poći. Kako nemam nikakvog iskustva molim vašu pomoć. Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pridružujem se pitanju,nama treba za D koji nema mjesta za dvojke.
    Zubar nam je preporučio da krenemo kod ortodonta jer se navodno čeka 2-3 g. za termin?!

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo u Perkovčevoj čekali cca 1 mj.
    (dijete 10 god., aparatić nije fiksni)

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala.
    Još malo pomoći?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I mi smo se naručili u Perkovčevoj, dobili termin za mjesec dana i uskoro prvi aparatić, mobilni. Cura (10 god) ima dosta problema i rekli su da treba odmah početi s ispravljanjima, prvo mobilni, poslije fiksni. Mislim da je Perkovčeva Ok,
    za usporedbu, išli smo prije toga na Stomatološki fakultet i dobili prvi termin u veljači 2016. .
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 09.02.2012. at 11:15

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sta ja znam. mi smo u perkovcevoj vec dvije godine i stalno nas narucuje i narucuje, trebaju obje aparat ali neznamo kad svakih 6 mj nas narucuju..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    sta ja znam. mi smo u perkovcevoj vec dvije godine i stalno nas narucuje i narucuje, trebaju obje aparat ali neznamo kad svakih 6 mj nas narucuju..
    Pa koliko su cure stare? Mi smo prve dvije GODINE ili cak i dulje hodali samo na te kontrole 2x godisnje. Nije nista drugo trebalo. Prvi aparat je stariji dobio u 12. godini, a mladji (11 godina) jos ne treba. Mi dobivamo uputnice za vadjenje zubi (starijem su maknuli 3 trajna, cetvrti nas ceka sad u rujnu) i to je dio obrade. Otisak se uzme tek kad ima dovoljan broj trajnih zubi.

Mi smo kod dr. Žegura u Perkovcevoj, zadovoljni smo.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto. cure su 10 sada. isto zegura. mi bi ju promijenili ali ne znam jel to moguce i kako ' . nismo zadovoljni nikako. koliko citam vecina dodje kod drugih doktora , i odmah idu na otisak..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    isto. cure su 10 sada. isto zegura. mi bi ju promijenili ali ne znam jel to moguce i kako ' . nismo zadovoljni nikako. koliko citam vecina dodje kod drugih doktora , i odmah idu na otisak..
    Pa moze biti ako dodju u prvi put 12. godini. Ja ne znam da se aparatic daje ranije, osim onih silikonskih za situacije kad zubalo nije jako problematicno (a kod moja oba sina jest, zato smo i dosli tamo toliko rano).

Mi smo isli puno ranije jer djeci nisu ispadali ni mlijecni zubi i oba su u ustima imala guzvu, pa nas je nasa zubarica poslala tamo da ortodont odredi redoslijed vadjenja mlijecnih. Za sada je ok.

Inace, ako se ne zelis zamjerati u Perkovcevoj, raspitaj se na faksu u Gundulicevoj za drugo misljenje pa vidi. Mislim da se to moze isto na uputnicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •