Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Sjeverozapad Istre-ima li koga? Aktivnosti/čuvalice/vrtići

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Sjeverozapad Istre-ima li koga? Aktivnosti/čuvalice/vrtići

Tražim roditelje klinaca sa SZ Istre (Buje-Umag) za savjet, usmjerenje, druženje klinaca. Novi smo u ovom području. Imam 2.5godišnjaka i malu bebu. Nisam u žurbi da jurim sa starijim u vrtić, voljela bih malo više znati o opcijama. Zasad sam pristaša socijalizacije unutar obitelji i zajednice (imamo sreću jer živimo u krasnoj kompaktnoj zajednici i mali se druži sa djecom različitih dobi, puno se igramo doma i vani jer sam i sama zaigrana), a voljela bih znati što se događa oko nas.
    Hvala!

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dobro došla na poluotok kunigunda!

članica rode ima više na jugu, čini mi se da je par cura na forumu iz Umaga / Poreča. U Bujama i Umagu uglavnom imaš opcije talijanski i hrvatski vrtić, ne vjerujem da ima waldorf ili montessori (ima u Poreču nešto, ali sjevernije mislim da ne). Ali bilo bi super da imamo što više cura na sjeveru!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala na odgovoru danci.
    Na totalno drugoj temi, vidim da se 20.09. u Puli odrzava prikazivanje filma Sloboda Porodu. Znas li sto o eventu? Voljela bi doci, no imam malisana od 7 tjedana kojega bi povela sa sobom. Pretpostavljam da je to prihvatljivo? Prepuna sam pozitivnih iskustava sa posljednjeg poroda koji je bio kod kuce (no, ne u Hrvatskoj) i zelim dati podrsku primaljama i zenama koje zele ici tim stazama.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kunigunda - ja sam malo južnije, ali ne mnogo. Možemo na PP razmijenit detalje. Možda popit kavicu u RLu

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    (ima u Poreču nešto, ali sjevernije mislim da ne).
    Zašto ja za to ne znam? Daj malo detalja Danči!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

To sam mislila vrtić, ŠV, zar nije Montessori ili Waldorfska grupa u jednom vrtiću u Poreču?

Kunigunda, daj plilz dođi na projekciju! Djeca su i više nego dobrodošla na svim rodinim događanjima, jedino molimo roditelje da se pobrinu za njihove potrebe tako da svi mogu uživati u projekciji. Ako ima samo 7 tjedana vjerojatno će samo dojiti i spavati, ja sam bila na konferenciji u ZG sa svojoim sinom kad je bio tako malen, zaista je samo spavao i svako toliko radio neki prekrasan zvuk :srce:

Obavezno mi se javi na projekciji, vjerojatno ću imat mikrofon

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Danči - našla sam. Najstariji dječji vrtić u Poreču ima grupu koja radi po Montessori sistemu - taj nam je najbliži

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e super istraži malo baš me zanima kakva je čitala sam nešto o tome davno i mislila si zašto mi nije bliže, aj super da je barem nekom blizu

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Istraži malo i mene zanima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma kako ne znaš? Pa bar ti Bimba Iaia imaš vezu u vrtiću

Gle ovo: http://www.hrmdrustvo.hr/montessori_vrtic.html
    Zadnji na popisu

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hm,ja i moja veza ne znamo ništa o tome...ali mogu ti provjeriti tu info prije nego upišeš djecu u vrtić

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa Vidi poruku
    hm,ja i moja veza ne znamo ništa o tome...ali mogu ti provjeriti tu info prije nego upišeš djecu u vrtić
    Buahahahhahaha, znala sam da će bit koristi od tebe (kao i uvijek draga ) Provjerite mi vas dvije, imate vremena do veljače 2015. - tada mladi tata mora opet napustit gnijezdo

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tada ti je kasno...moraš predat Molbe na proljeće 2014. za ped.god. 2014./15. ... uglavno,tega nema u Poreču.
    Oprosti,kanigunada,što smo malo skrenuli s tvoje teme. Dobrodošla u Istru-zemlju čakula!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •