Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Prestanak uzimanja pilula

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Prestanak uzimanja pilula

Kao prvo, buduci da sam nova na forumu, veliki pozdrav!
    Buduci da od 18te redovno idem na ginekoloske preglede (sad mi je 29), vise sam stvarno shvatila da je neke informacije lakse shvatiti razmjenom iskustava medju zenama. Do sad su mi menstruacije bile normalne i uredne (dva dana gore-dole), ali su mi PMSovi u zadnju godinu bili psihicki nepodnosljivi (nisam imala bolove, ali sam bila jako depresivna), te sam se prije nesto vise od tri mjeseca odlucila na kontracepcijske pilule. Dr mi je preporucio Qlairu. Dotad sam bila protiv, ali buduci da nisam imala drugog rjesenja, odlucila sam da probam. Iskustvo je bilo grozno... sva tri mjeseca su mi cice bile bolne i ogromne, hormoni su divljali, bila sam uzasno suha i sex je bio jako neugodan... prvi mjesec sam dobila mengu tri dana, drugi nisam dobila nikako, a treci sam dobila tamno smedji iscjedak. 21.08. sam ih odlucila prestati uzimati. Decko i ja se nismo bas pazili, a od prestanka uzimanja pilula cice su mi i dalje bolne, napete i bas ogromne (svi su mi moji grudnjaci premali), u trbuhu imam cudan osjecaj... stalno je napuhan i nekako me svrbi (meni jako cudno). Mene sad zanima kakav je osjecaj nakon prestanka uzimanja pilula i kad bih uopste trebala dobiti mengu... da li je moguce da su mi se simptomi PMSa promijenili.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Svakako ispričaj cijelu priču ginekologu, i pitaj za kontracepcijske flastere - meni su puno više odgovarali od pilula (svi simptomi uzimanja, a i nakon prestanka puno su manje izraženi nego kod pilula). Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •