-
Draga Mare,
Htjela sam ti reći da se suosjećam s tobom, jer se i ja nalazim u vrlo sličnoj situaciji. Prije jedno skoro dvije godine ja sam otvoreno pričala s mm o posvojenju i rekao je nema problema da ćemo probati još jednom ići na postupak IVF -a i ako ne uspijemo, krećemo u posvajanje.. U proljeće prošle godine kad sam se spremala na postupak, sve mi se okrenulo naopako i morala sam na jednu operaciju,zbog koje sam morala sve odgoditi. Na jesen kad smo trebali ići u centar za socijalnu skrb,on kako da se prestrašio. Nije htjeo da odemo pokrenuti postupak za posvojenje jer je htio da ja još jednom odem na IVF. Pokušavala sam mu reći da ću ići, ali da bi bilo dobro da damo zahtjev za posvojenje jer se dugo čeka, ali bezuspješno. Počela sam plakati i nisam mogla stati,a on je samo rekao da ga s tim mojim suzama neću prije nagovoriti. Baš mi je bilo teško. On jednostavno teško prihvaća činjenicu da nećemo uspjeti imati svoju djecu. Jako je tvrdoglav (još i jarac u horoskopu) i ne vidi da vrijeme ide i nismo mladi. Ja imam 36 a on 40 godina. Mislim da nekim muškarcima treba više vremena da prihvate neke situacije s kojima se suoče u životu... Da ti ne pričam da se već 8 godina povlačim po klinikama i da mi je svega dosta. Od 2.mjeseca ove godine navlačim se s doktorima i pretragama, pa se nadam da uskoro idem na još jedan postupak IVF-a - za mene zadnji
Nedavno smo mm i ja ponovo pričali o svemu i mislim da polako prihvaća ideju o posvojenju. Nadam se da ćeš i ti uskoro naći dogovor s mužem. Ne znam što bi ti pametno mogla reći kako da uspiješ ubijediti tvog dragog, jednostavno probaj pričati što više s njim. Želim ti puno sreće
Javi se s novostima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma