Results 1 to 12 of 12

Thread: Šta napraviti kada krevetić postane uzak i mali?

Default Šta napraviti kada krevetić postane uzak i mali?

Mojoj curici je sada 1 godina i 8 mjeseci. Jako nemirno spava - vrti se, udara glavom i nogama od stranice na kreveticu. Nakon toga se probudi i plače i hoće k nama u krevet. ALi nas 3 nikako ne možemo spavati u bračnom krevetu jer ona spava " poprijeko" između nas
    Htjeli bi smo zamjeniti krevetić sa nekim krevetom sa stranicama - jel imate kakve prijedloge, savjete? Koja dimenzija kreveta bi bila najparaktičnija?
    I imam dilemu da li ostaviti jednu stranicu slobodnu i staviti uz moj krevet, pa onda ima dojam kao da svi spavamo skupa il da je odmaknem od našeg kreveta ( i dalje u našoj sobi) i stranice na sve 4 strane? Koja visina stranica?

Hvala puno na pomoći!

Smokvica.'s Avatar

ja glasam za spojene krevete. mozes za početak samo postojeći krevetac spojit sa svojim krevetom, sa skinutom bočnom ogradicom. ako vam to ne odgovara, mi smo starijoj kupili 120 cm širok krevet tako da ako ne želi spavat sama, muž ode k njoj a ja i beba ostajemo same na bračnom. eto, probaš pa vidiš

S2000's Avatar

Nama super funkcionira spojen krevetic s nasim (skinuta jedna ograda). Spava u njemu, nije kao u zatvoru, ako pozeli doci kod nas- moze.

superx's Avatar

Moji od te dobi spavaju u svojim sobama u flexi sa ogradicom po skoro cijeloj duzini! Preporodili su se! Kako ja kazem krakati su i dugi i naspavaju se super! Soba je odmah do nase i migamo na svaku suzu!

cikla's Avatar

Isto tako i moja spava. Sva bi se izubijala na krevetić da ne spava sa nama. Ovako izubija nas. Pošto imamo tri noćna podoja, a ovih dana i više jer joj izgleda idu gornje jedinice, to mi je jednostavnije, nego da celu noć je prebacujem iz našeg kreveta u njen i nazad.

Mi imamo dečji krevet na sprat, pa smo razmišljali da joj spojimo sa našim gornji koji ima ogradicu sa tri strane. Jedino me muči njena visina, pošto je svega dvadesetak cm iznad dušeka. To je dovoljno da je zadrži kada se prevrće, ali lako može da ispadne ako ustane i pogleda preko nje. Tako da ako se odlučiš za ovu varijantu gledaj da ograda bude što viša.

Quote Originally Posted by Smokvica. View Post
    ja glasam za spojene krevete. mozes za početak samo postojeći krevetac spojit sa svojim krevetom, sa skinutom bočnom ogradicom. ako vam to ne odgovara, mi smo starijoj kupili 120 cm širok krevet tako da ako ne želi spavat sama, muž ode k njoj a ja i beba ostajemo same na bračnom. eto, probaš pa vidiš
    Ma problem je sto joj je mali ovaj krevetac pa nam ne bi nista pomoglo da skinemo jednu stranicu. A jel širina madraca 120cm standardna ?

Quote Originally Posted by superx View Post
    flexi sa ogradicom
    Sta je flexi sa ogradicom

Quote Originally Posted by cikla View Post
    Isto tako i moja spava. Sva bi se izubijala na krevetić da ne spava sa nama. Ovako izubija nas. Pošto imamo tri noćna podoja, a ovih dana i više jer joj izgleda idu gornje jedinice, to mi je jednostavnije, nego da celu noć je prebacujem iz našeg kreveta u njen i nazad.

Mi imamo dečji krevet na sprat, pa smo razmišljali da joj spojimo sa našim gornji koji ima ogradicu sa tri strane. Jedino me muči njena visina, pošto je svega dvadesetak cm iznad dušeka. To je dovoljno da je zadrži kada se prevrće, ali lako može da ispadne ako ustane i pogleda preko nje. Tako da ako se odlučiš za ovu varijantu gledaj da ograda bude što viša.
    Slazem se s tobom i planirala sam visu ogradicu... i ja sam razmisljala da bi to mogao biti problem.

superx's Avatar

Ma flexa program, slozivi koji ima i ogradice raznih dimenzija!

trampolina's Avatar

Nama je sjajno rješenje bio nizak krevet, ako je mlađi i pao koji put nastavio je spavati na podu.
    Kad smo ga preselili imao je blizu dvije godine.

kljucic's Avatar

Mislim da smo baš u toj dobi i mi izbacili kindač (koji je od početka bio bez jedne strane spojen na naš krevet) i stavili običan krevet 90X200. Tako smo povećali bračni krevet, a na rub smo stavili ogradicu (jedan rub, ostali su do zidova, mala je soba). Sad imamo spavajuću površinu 250x200 po kojoj se D. razbaca dok spava i ne smeta nam. Zna odlutat po noći pa mi spava pod nogama. Ili MM preko glave.

Smokvica.'s Avatar

Je, 120 je standardna sirina madraca. Nismo se opterecivali odabirom kreveta nego smo kupili samo podnicu s nogicama koju cemo kasnije, kad prebacimo cure u nasu vecu sobu, iskoristit kao donji lezaj buduceg kreveta na kat. Eto, sve sam isplanirala