Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Ekopark Kraš

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Ekopark Kraš

Je li netko imao kakvu proslavu u Ekoparku Kraš u Bratini ?
    Ako je, molim Vas iskustva, tražimo mjesto za krstitke, a da bude i zabave za klince i tamo nam se dopalo,
    ali željeli bismo čuti neka iskustva ( hrana itd )...

Hvala unaprijed...

PS : u pretražniku nisam našla ništa, ali ako postoji slučajno tema,
    nek moderator zatvori ovu.....

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Navodno mi kuha Branko Ognjenović i imaju svoje povrće koje tamo uzgajaju..mislim da je bilo u nekoj Gloriji IN nedavno ili u tako nekom časopisu...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mene zanima, vidjela sam taj članak, ali bi rado čula konkretna iskustva, za jedan obiteljski izlet.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Išli smo tamo prošetati, ali u nedjelju prijepodne prije tri tjedna nije bilo nikog tko bi nam rekao nešto o organizaciji proslava… na mail nismo dobili odgovor, a i telefonski pozivi u zadnja tri tjedna nisu urodili nekim konkretnim plodom tj. ponudom (isprike: godišnji odmori su, gužva na poslu itd. ) Ja bi odustala,ali MMu se tamo tako dopalo da bi nastavio nazivati dok ne dobije neku ponudu...
    Gledala sam im meni u restoranu, radi se o čevapima, pljeskavicama, teletini ispod peke, pomfriju i sl., pretpostavljam Ognjenović dolazi nekaj drugo skuhati van menija, valjda ne okreće čevape... Polje s njihovim povrćem je zbilja tamo i sve to skupa krasno izgleda, i kapelica je bas lijepa...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jučer smo otišli tamo u šetnju. Sve izgleda jako lijepo, novo, čisto i uredno. Mislim da ćemo tamo često dolaziti.
    ZOO se tek uređuje, pa se baš nema šta pogledati, a i pristup mu nije baš sređen.

Zamjerke:
    -posađeno drveće je još malo, pa u većem dijelu parka nema hlada, bilo nam je jako vruće.
    -kafić kod dječjeg parka ne radi
    -u restoranu nije bilo slobodnih stolova, a i stolovi su namijenjeni za jelo, pa je nama bilo bed sjesti na kavu, a da netko čeka stol za ručak

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mene se prošle godine posebno dojmio miris koji je dolazio iz silosa za stočnu hranu...Jesu li to premjestili? I vidim iz opisa nije još probujala vegetacija na ledini. To bu lijepo mjesto za desetak godina. Prošle godine sam vidjela nekakav zoo, tamo im je valjda ono što se poslije pojede? Mazi pa grizi edukacija.(janjad i sl) to baš ide uz miris stočne hrane.

No ribnjak u blizini mi je bio pravo otkriće! Gazda nas je vodio okolo a samo sam ga pitala da mi pokaže gdje raste vodeni rašac /water chestnut , čest u kineskoj kuhinji, Trapa natans.
    Imaju crne praščiće, hrpetine močvarnih ptica, safari atmosferu zbog obraslosti ...Kao da sam u mini Kopačkom ritu.
    Ribnjak nema nikakve veze s krašem, ali im kraš dovodi posjetitelje, jer u samom kraš selu nema baš doživljaja divlje prirode.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam dosta poznanika koji su bili u Krašogradu, morala bih se raspitati...uglavnom su dojmovi super, znam za dvije djevojačke koje su tamo bile.... probat' ću doći do kontakta pa javim.

Ovdje na faceu ima nešto slika: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mene baš zanima taj eko park kraš

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i nasa se uciteljica pocela raspitivati za ekopark kras. nadam se da ce sve biti super da klinci mogu tamo na izlet. vidjela sam na njihovim stranicama informaciju da je cijena izleta po djetetu 150 kuna, pa mi se to cini ok.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nama su najavili na roditeljskom u školi da će ići u Ekopark Kraš krajem rujna ili početkom listopada. Pošto su prvi razred prvo se moraju malo upoznati a to je u sklopu škole u prirodi. Mi smo tamo bili kad je tek otvoreno i nama se jako dopalo. Dojmoje curke poslije odlaska sa školom javim naknadno.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

http://www.ekopark-kras.hr/

Izgleda lijepo. Fali hlad.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

MM je poslom bio u ekoparku. Sviđa mu se. Planiramo ići na izlet.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo stali usput jedno nedjeljno poslijepodne. Bilo je vrlo malo posjetitelja. Mom sinu su se naravno svidjele ljuljacke i ostalo u djecjem parkicu, kao i konji, magarci i ovce u ogradjenom prostoru.
    Nismo jeli, ali sam pogledala jelovnik, nista spektakularno, dapace, tipicna hrvatska fast food sa grila.
    Kad smo se spustali stepenicama sa jednog od mostova mom sinu je upala nogica izmedju stepenica. (gazista su otvorena) Da ga nisam drzala, tko zna sta bi bilo, jer je rupa dovoljno velika da i muska noga potone do prepone.
    Prostor je lijepo zamisljen, ali ja sam imala dojam da je jos je uvijek u izradi.
    Moj suprug je bio razocaran kad je cuo da je bazen namjenjen samo gostima koji iznajme bungalov.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ima li friških dojmova?

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li friških dojmova?
    podižem malo

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

podižem za friška iskustva
    3. rođendan je u pitanju
    namjeravala sam skupiti obitelj i prijatelje i zaputiti se tamo na neko brzinsko jelo i sve ih raspustiti na šetnju
    užasavam se sjedenja i najedanja za stolom 3 sata

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo dogovorili termin u 6.mj. rođendan i krstitke zajedno, nisam još uvijek čula iskustva oko dječjih rođendana, samo općenito da je super za klince.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sa kim si kontaktirala?

ja zvala recepciju, javio se neki muški, rekao da će me nazvat neka teta, pa ništa već danima....

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Preko maila isto sam dugo čekala. Pišem na pp

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene zanimaju svježe informacije.
    Jednodnevan izlet sa prijateljima i djecom od 3 do 8 godina.
    Po fotkama vidim da nije bilo hladovine, kako je sada?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanimaju svježe informacije.
    Jednodnevan izlet sa prijateljima i djecom od 3 do 8 godina.
    Po fotkama vidim da nije bilo hladovine, kako je sada?
    Evo podižem temu, prošle godine nismo otišli.
    Ima li kakvih novih informacija, je li bio netko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •