-
Zovete li policiju susjedima?
potaknuta današnjim događajima u svom kvartu...
Došli smo s duuugog puta strgani,nije nas bilo tjedan dana, za to su vrijeme susjedi malo dalje digli krov na kući (nisam ni znala da ide to tako brzo) i sad slave, nemam pojma uopče tko su susjedi, kako se zovu i izgledaju.. Oni slave na način da sjede u dvorišto skoro izgrađene kuće (oćito samo muški po glasovima) i pjevaju uz harmoniku iz petnih žila, sad je 23:14 i nemaju namjeru stati
Kako znam malo prije nego smo otišli na put kuća je sazidana i to su isto slavili, bili su do 2-3- ujutro.
Očito će nam biti veselo s njima, repertoar pjesama je uglavnom "poljsko-kukuruzni" sa ponekim Jurom i Bobanom u prekidima.
Imamo mi inaće svakakvih susjeda i nisam do sad nikaome zvala policiju, iako su mi klinci mali i svi znaju da spavaju, ne samo moji nego ima njih još,ali očito nitko ne reagira.
Znam kad je vjenčanje pa čak i drugi dan da je galama i ne smeta mi,ali svako majmunovo slaviti.
Imam i susjeda lovca koji svaki svoj ulov proslavi sa pola svog lovačkog društva pjevajući 100 m od moje kuće!!
Dakel luda sam, ako ih nazove kaj da zovem 112, ili postaju, kaj da velim da susjedi galame, jel vi to radite ili imate druge metode?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma