Originally Posted by
superx
potaknuta današnjim događajima u svom kvartu...
Došli smo s duuugog puta strgani,nije nas bilo tjedan dana, za to su vrijeme susjedi malo dalje digli krov na kući (nisam ni znala da ide to tako brzo) i sad slave, nemam pojma uopče tko su susjedi, kako se zovu i izgledaju.. Oni slave na način da sjede u dvorišto skoro izgrađene kuće (oćito samo muški po glasovima) i pjevaju uz harmoniku iz petnih žila, sad je 23:14 i nemaju namjeru stati
Kako znam malo prije nego smo otišli na put kuća je sazidana i to su isto slavili, bili su do 2-3- ujutro.
Očito će nam biti veselo s njima, repertoar pjesama je uglavnom "poljsko-kukuruzni" sa ponekim Jurom i Bobanom u prekidima.
Imamo mi inaće svakakvih susjeda i nisam do sad nikaome zvala policiju, iako su mi klinci mali i svi znaju da spavaju, ne samo moji nego ima njih još,ali očito nitko ne reagira.
Znam kad je vjenčanje pa čak i drugi dan da je galama i ne smeta mi,ali svako majmunovo slaviti.
Imam i susjeda lovca koji svaki svoj ulov proslavi sa pola svog lovačkog društva pjevajući 100 m od moje kuće!!
Dakel luda sam, ako ih nazove kaj da zovem 112, ili postaju, kaj da velim da susjedi galame, jel vi to radite ili imate druge metode?