Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Moj sin (2) voli haljinice i šosiće i želi biti princeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ni muž ni sin. Sinu smo kupili šik-vojne hlače u HM-u - kao maskirne, al je uzorak cvjetasti. Muške-muške. Rasplakao se i da neće, a onda je vidio onu traku za vezati hlače, i bila je na mašnu. Ton očaja u njegovom tonu zbog te mašne je bio potresan... moji su men's men obojica...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ni muž ni sin. Sinu smo kupili šik-vojne hlače u HM-u - kao maskirne, al je uzorak cvjetasti. Muške-muške. Rasplakao se i da neće, a onda je vidio onu traku za vezati hlače, i bila je na mašnu. Ton očaja u njegovom tonu zbog te mašne je bio potresan... moji su men's men obojica...
    Ja ih upravo imam na sebi...kupila sam ih sebi (12-13g) i curi. Zenske su.
    Ne znam kaj bi na tvom mjestu, tuzi H&M radi traume izazvane nedifiniranim proizvodima.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kaj bi na tvom mjestu, tuzi H&M radi traume izazvane nedifiniranim proizvodima.
    Moja sestra ih je navukla i uzela ih sebi I ja bih ih sebi uzela - da stanem u robicu za sina... moja seka da, ja ne... eto...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i moj muž vgoli ljubičaste i svjetlo ljubičaste košelje to mu je on fora.

Inače bila neka reklama pred cca 2godine za auto (sad koji neznam, al bio je sivi ili smeđi) i ide dalje i pita muž ( i žena je bila pokraj njega) "a koje boje imate" , veli prodavač "sivi, smeđi, plavi , bijeli...", a "nemate rozi "pita muž, prodavač" veli nemamo" , veli muž "pih i taj zna kaj je dobro". Muž je bio u rozoj košulji.

inače moj klinac neki dan tražil da mu se stave špange, i baš bili u bolnici, kad ono sestra zakolutala očima

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    imamo i mi te doma, ali broj 10 tak da ja ne stanem u njih

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    to su zenske hlace, ima ih i Nuki i valjda sve curice u njezinom razredu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •