Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Je li tko oblačio dječačića u odjeću za djevojčice, do neke druge godine, čisto iz praktičnosti?
Već sam počela planirati kako sve što sam maloj kupila mogu ostaviti za drugo dijete, ali sada sam se sjetila da ima i par rozih, za djevojčice stvari. Sada ću kupovati uniseks, ali koliko to može potrajati? Dok krenu u školu? Tokom škole? Je li strašno ako djevojčice nose uniseks, ili ako dječaci nose pomalo opuštenije boje: žuta, roza, lila?
Ma ja sve njeno oblačim njemu, sve osim haljina. Ima najčešće roza Maša i medvjed čarape, crvene majice ,tajice zimske s cvjetovima. Ja to ne gledam. Ja gledam da mnoge trenerkice nisu gore dobre, hlače u kući ne dolazeee u obzir radi komocije. A da mi u štrampllama hoda, prehladno je. Pa onda biram tajice jer i ja ih smatram za drugu kožu! Ako imaju plave, naravno da ću ih obući, ali ako nema, samo čapim prve pod rukom. Ista su mi veličinna iako su godina i pol razlike. I da, voli se igrati s autima, ali obožava premmetati njene plastične setove za čajanke i nožiće i kašikice i sve. Voli plesati i maza je veća od nje. Meni je jasno da će uz nju pokupiti mnogo toga od nje, a među ostalim i robe! Najljepše mu stoje cvjetne tajice i žuta majica Mico mali, hahahaha, bitno je da mu je čisto, mekano i brojem dobro. Sve ostalo se prilagođavva u hodu.