Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Moj sin (2) voli haljinice i šosiće i želi biti princeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Moj se igrao sa sekinim barbikama i nunao bebu i kuhao u uhinjici i plače bolje neg ove dvije skupa, ali u haljinici baš i nije poželio ići van, a i da je ne bi ga pustila.
    A očito se i ja ubrajam u zadrte!
    ja isto ovako, ali ne smatram da je to zadrto mišljenje nego normalno. zašto vi smatrate da je zadrto ako se muškom djetetu ne oblači ženska odjeća? i ne bih mu zabranila nositi haljinicu u javnosti zato da mu se ljudi ne smiju nego zato što to meni jednostavno nije lijepo niti vidim svrhu u tome.
    no u ovom konkretnom slučaju se ipak radi o djetetu koje imitira svoju seku, odnosno o čistoj igri, znatiželji i isprobavanju što je sasvim normalno i ok. Na roditeljima je da povuku crtu kad i gdje je vrijeme za tu igru kao općenito za sve što inače uči svoje dijete.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto ovako, ali ne smatram da je to zadrto mišljenje nego normalno. zašto vi smatrate da je zadrto ako se muškom djetetu ne oblači ženska odjeća? i ne bih mu zabranila nositi haljinicu u javnosti zato da mu se ljudi ne smiju nego zato što to meni jednostavno nije lijepo niti vidim svrhu u tome.
    no u ovom konkretnom slučaju se ipak radi o djetetu koje imitira svoju seku, odnosno o čistoj igri, znatiželji i isprobavanju što je sasvim normalno i ok. Na roditeljima je da povuku crtu kad i gdje je vrijeme za tu igru kao općenito za sve što inače uči svoje dijete.
    debeli X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •