Pokazuje rezultate 1 do 50 od 297

Tema: Moj sin (2) voli haljinice i šosiće i želi biti princeza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Korini ispod suknjica i haljinica oblačim kratke hlačice ili tajice
    jer me nerva da joj prljavština ulazi ispod gaća kad sjedi na travi/pijesku/we

Roko ima rozi novčanik i s njim ide kad god idemo negdje van
    kad su krajem prošle godine išli na izlet u školi, pitala sam ga želi li taj svoj novčanik ili drugi (crveni sa srčekom) koji može objesiti oko vrata, izabrao je taj što ide oko vrata (oba novčanika je naslijedio od moje seke) - rekla sam mu da će ga možda zezati zbog novčanika, a on je sam rekao da boje nisu muške ili ženske i da se njemu taj baš sviđa i da ga želi (i nitko ga nije zezao, niti uopće spominjao novčanik)

dvogodišnjak u suknjici/haljinici na cesti bi mi izmamio smiješak na lice i vjerojatno jedino što bi mi palo na pamet jest da ima cool roditelje

i da, sasvim je u redu i cool (ono, baš frajerski) da dečki sa 12, 13, 14 godina nose roze majice (jer je to tog trena trend ), ali nije u redu sa 2 godine nositi haljinicu - e pa, baš bez veze

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    i da, sasvim je u redu i cool (ono, baš frajerski) da dečki sa 12, 13, 14 godina nose roze majice (jer je to tog trena trend ), ali nije u redu sa 2 godine nositi haljinicu - e pa, baš bez veze
    ja bi mozda pomislila da to nije 2godisnjak nego 2godisnjakinja....

majica (koje god boje bila) je unisex odjevni predmet dok haljinica to nije...mislim da je razlika ocita....naravno,necemo sad govoriti o Isusovim vremenima kada su se nosile toge...tada ne bi postojale ovakve ˝predrasudë˝,ali hebi ga zivimo u vremenu kakvom zivimo.....tesko da ce se u dogledno vrijeme djecaci presetavat u haljinicama po putu....

prva recenica koju mi je uputila 1vi dan skole danas najbolja prijateljica je bila:a zasto si ti musko u kotuli?
    90% ljudi za moju N. misli da je musko,po meni ima dosta unisex facu ( a neki ocito misle musku)...meni ne smeta,MM-u vidim malo da....
    ne zelim joj stavljat neke spangice u kosu da bi nekome dokazivala da je curica,oblacim joj cesce hlace nego kotule iz cisto prakticnog razloga,vidim da joj smeta dok puze....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •