Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Može li se izostati iz škole 3 mjeseca?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sasa, ako slučajno ostanete i duže u inozemstvu, evo divnog primjera suradnje jednog "inozemnog" djeteta i učiteljice koja joj je pomogla da održi korak s hrvatskim planom i programom
    http://www.razredna-nastava.net/foru...php?f=12&t=224

Inače, ovo je najbolja adresa za sve školarce i njihove roditelje.
    Bravo učiteljice i učitelji (i stručni suradnici)!
    Posljednje uređivanje od čokolada : 02.09.2012. at 22:56

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U našu su školu išle privremeno išle dvije djevojčice iz inozemstva: Nizozemka u prvi i Francuskinja u peti. Prvašica je znala nešto hrvatskog, petašica ni beknuti. Obje su kasnije nastavile školovanje u svojim domovinama, ovdje su im roditelji bili na privremenom radu. Mislim da je prvašica bila na dobitku jer se odlično snašla u školi i naučila jezik, a za petašicu nisam sigurna jer nisam stekla dojam da je uopće savladala jezik. Ali stekla je prijateljstva, bila je omiljena.

Cvijeta kaže da je 2 i pol mjeseca prekratko za upisivanje u neku školu, a ja mislim da je predugo za neupisivanje u nijednu
    A mislim da i zakonski to mora.

Djeca koja putuju s lunaparkom se svaka 2 mjeseca upišu u novu školu. I oni su isto jako omiljeni - svima iz razreda daju besplatne vožnje

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kod nekih obitelji to vrlo lako prolazi. Jedna moja kolegica u razredu ima dvoje Roma koji tijekom godine odjednom samo "ispare" na nekoliko mjeseci u Italiju. Vrate se i normalno nastave školu kao da ništa nije bilo. Lani su pred kraj školske godine otišli u Francusku i nisu završili ovdje razred. Sada su se vratili i očekuju normalan prelazak u novi razred . (Stručna služba je teška srca odlučila da im ipak ne mogu omogućiti prelazak u novi razred pošto nemaju nikakav papir da su završili prethodni razred.)

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca koja putuju s lunaparkom se svaka 2 mjeseca upišu u novu školu. I oni su isto jako omiljeni - svima iz razreda daju besplatne vožnje
    Da, znam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •