Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: POOOMOC - dijete iznad 5g u bolnici

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno POOOMOC - dijete iznad 5g u bolnici

trazimo roditelje koji su nedavno imali takvo iskustvo :/

posto je dijete starije od 5 godina, niste na zalost imali pravo na bolovanje niti na boravak s djetetom u bolnici.

nedavna promjena pravilnika HZZO-a dopusta boravak roditeljima uz dijete u bolnici i za to vrijeme bolovanje za djecu do 5 godina, prije te promjene nitko nije imao pravo na bolovanje i boravak s detetom.
    ja imam petogodisnje dijete i znam koliko bi nam bilo grozno kad bi morala ostati sama u bolnici, to su jos tako malena djeca.

jedna novinarka se odlucila pisati o toj temi i trazi nekog s takvim iskustvom. nadam se da ce se ovdje netko javiti, jer o tome treba pisati i MIJENJATI.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U 11. mjesecu sam s djetetom bila smještena na odjelu kirurgije u bjelovarskoj bolnici. Dijete je tada bilo staro skoro 6 godina i imao je potres mozga. Svaki dan boravka mi je naplaćen, a bolovanje sam koristila kao komplikacije u trudnoći jer sam u isto vrijeme već bila trudnica. Na sreću sam dobila i krevet, a ne samo stolicu pored kreveta djeteta. Doktori nisu reagirali, ali sestre su bile koma. Ljute na mene jer im je navodno lakše kad roditelja nema. Ako te zanimaju pojedinosti javi se!
    Pozdrav :D :?

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ruzica, saljem ti pp

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sam bila sa malim pet dana u bolnici i naravno iskoristila godišnji jer je mojoj šefici to nepojmljivo i kako ona kaže: "gubljenje vremena"
    Ali briga me, i opet bi ostala pod cijenu otkaza ako treba.
    Što se tiće odnosa osoblja bolnice imam samo pozitivne riječi i pohvale za te prekrasne ljude koji se brinu o našoj dječici.
    A M. je bio jedino dijete koje se smijalo na odjelu, ostali su nažalost plakali jer za njihove roditelje nije bilo slobodnih apartmana.
    I zato moramo biti više glasni i zalagati se da se omogući svim roditeljima boravak uz dijete u takvim teškim trenutcima.
    A to kaj država prića da nema novaca me uopće ne zanima, prvo nek ulažu u takve projekte, a za stadione i skijališta ima vremena.

HALOO, GOSPON BANDIĆ!
    Ajde ko ga zna nek mu kaže da malo čita Rodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •